Zuidrand Klassiek brengt Alon Sariel en Vincent Lhermet in Borsbeek

0
Zuidrand Klassiek brengt Alon Sariel en Vincent Lhermet in Borsbeek

Donderdag 25 november 2021 om 20.15 uur: Alon Sariel op mandoline en Vincent Lhermet op accordeon, twee virtuozen met een grote passie voor instrumenten die hun roots hebben in de volksmuziek. U zal merken dat ze ook een plaats verdienen op het klassieke podium tijdens het concert in de Sint-Jacobuskerk in Borsbeek.

Twee instrumenten waarvan de roots in de volksmuziek liggen en twee virtuozen met een diepe passie voor hun instrument. Alon Sariel, de eerste mandolinist ooit bekroond met het prestigieuze OPUS KLASSIK, en Vincent Lhermet, de enige accordeonist die een doctoraat behaalde aan de Sorbonne in Parijs, bundelen hun artistieke deskundigheid. Beide artiesten gaan samen op reis door verschillende tradities en culturen van Europa. Ze laten het hokjesdenken achter zich en raken met een selectie van bekende en minder bekende stukken van onder andere Pablo de Sarasate, Isaac Albéniz, Arutjunjan en de Hongaarse Béla Bartók de ziel van de toehoorder.

Tickets kosten 14 euro (5 euro voor -26).

Info en reserveren bij Orfeoproducties via info@orfeo.be of 03 449 16 87 of via de cultuurdienst van de gemeente Lint, een abonnement voor de reeks kost 70 euro.

Een organisatie van de Streekvereniging Zuidrand en Orfeoproducties

Vincent Lhermet © Jean-Baptiste Milot
Alon Sariel © Marc Rodenberg

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here