Z.K.H. Prins Laurent viert mee 20-jarig jubileum Stomaclub Boechout

0
Z.K.H. Prins Laurent viert mee 20-jarig jubileum Stomaclub Boechout

Wat een grote eer was het voor stomaclub Boechout om Prins Laurent te mogen verwelkomen op het jubileumfeest 20 jaar bestaan.

Zijne Koninklijke Hoogheid was ook in 2018 aanwezig bij de nieuwjaarreceptie – de Monseigneur weet de werking van de vereniging te waarderen. Zo was Prins Laurent ook mee in 2019 naar SAl in Lier waar stomaclub Boechout met verschillende vrijwilligers al jaren aanwezig is voor de dag van de stomazorg ‘Leven met stoma’. Voorzitter Eddy Meerbergen bedankte de prins in naam van ALLE aanwezige leden en sympathisanten om opnieuw bij ons te willen zijn.

Prins Laurent nam plaats tussen de leden en genoot mee van het jachthoornconcert van groep Waldo uit Itegem, mooi, mooi, mooi. Na het concert nam de prins nog tijd om met enkele leden te praten die hij nog herkende van zijn vorige bezoek, hij was geïnteresseerd in hun gezondheid en in die van hun familie.

“Als we met mijn aanwezigheid stoma meer bespreekbaar kunnen maken, maak ik er graag tijd voor”, aldus de prins. Ook zei hij veel respect te hebben voor wat de vereniging doet voor stomadragers, een lotgenotengroep kan veel steun bieden. Lotgenoten begrijpen beter dan wie ook wat het is om te leven met een stoma.

Er werd nog gezellig nagepraat, iedereen droeg de prins een warm hart toe en wuifde hem uit. Tot een volgende keer?
De leden konden nu met de benen onder tafel voor het feestelijke diner in Kasteel-restaurant Fruithof, daarna was er een optreden van Chris & Chris ‘Lachen is gezond’.
Een memorabele avond voor alle aanwezigen!

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here