Wij wensen jou de warmste week! Koop je kerstkaartjes en steun With Love by Ferre

0

Tijdens de week voor Kerstmis warmt Vlaanderen weer op! De Warmste Week van Studio Brussel en bij uitbreiding van alle netten van de openbare omroep loopt naar goede gewoonte van 18 tot 24 december. De Warmste-Weekkaravaan strijkt dit jaar voor het eerst neer in Kortrijk.  

De Warmste Week wordt traditioneel gedragen door de duizenden Vlamingen die de handen uit de mouwen steken met acties voor het goede doel van hun keuze. Ook bij Mensen zijn Media gaan we aan de slag. We maken warme kerstkaartjes zodat jij je Warmste Wens kan sturen naar al wie je lief is.  

Je stuurt daarmee ook een streepje warmte naar With Love by Ferre, een heerlijk goed doel uit onze regio. With Love by Ferre zet zich onder het motto “Dag Kill, Hallo Chill” in voor zieke kinderen die lange tijd in het ziekenhuis moeten verblijven. Ze doet dat onder andere door de ziekenhuiskamers een persoonlijke toets te geven of de ruimtes waar de kinderen vaak vertoeven op te vrolijken met sfeervolle decoratie. Een prachtig initiatief! 

Vanaf 4 november kan je bij ons kerstkaartjes kopen voor het goede doel. Lees er binnenkort meer over! 

www.withlovebyferre.com 

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here