Week van de smaak in Mortsel

Nieuws
De stad Mortsel en het OCMW en alle Mortselaars warm maken om eten te komen proeven van de Week van de Smaak. De achtste editie van het evenement staat in het teken van de ‘De Duurzame verbeelding’. Allerlei thema’s komen aan bod: koken met plaatselijke ingrediënten, zelf je groenten telen, minder vlees eten, beter bewaren, minder verspillen, kiezen voor fairtrade biologische producten. Een greep uit het aanbod:
*14/11 15u Dienstencentrum Meerminne Smouttebollenkraam
*14/11 18u Zaal ‘t Parkske Workshops ‘Een tuin om van te smullen’ en een workshop die in het teken staat van voedsel bewaren.
*19/11 7u Stadsplein Marktkramers met Duurzame Voedingstips, marktkramers delen duurzame tips uit.
*19/11 13u30 Jeugdhuis Centraal Kookavonturen met Boord De jeugddienst neemt koks tot 12 jaar mee op een kookavontuur.
*20/11 14u Stadhuis Ontdek de unieke smaak van de biologische bieren
*20/11 14u Dienstencentrum De Populier Workshop met Stevia
Meer info op www.mortsel.be