Vzw De Brug Mortsel neemt origineel en duurzaam initiatief!

0
Vzw De Brug Mortsel neemt origineel en duurzaam initiatief!

MORTSEL – Dat vzw De Brug uit Mortsel als maatwerkbedrijf veel belang hecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen is reeds jarenlang duidelijk. Ook op het vlak van duurzaamheid en milieu wil De Brug haar steentje bijdragen met concrete initiatieven. Daarom investeerde de vzw begin februari circa 5000 euro in een gloednieuwe machine waarmee men afvalkarton kan verwerken tot milieuvriendelijk en handig opvulmateriaal.

"Op al onze afdelingen merken we dat onze leveranciers en klanten nog vaak kiezen voor plastic opvulmateriaal. Met deze investering bieden wij hiervoor een schitterend en milieuvriendelijk alternatief. Zo verwerken we voortaan ons afvalkarton tot doeltreffend opvulmateriaal dat beschermend, veerkrachtig, soepel en buigzaam is", zegt commercieel directeur Stefan De Vos tevreden. Terecht, want door dit initiatief kan de vzw extra mensen tewerkstellen en past het ecologische voordeel volledig in de visie van De Brug. Bovendien genieten ook de klanten die hiervan gebruikmaken van het voordeel van een beter imago.

Heel wat bedrijven geven aan dat ze deze nieuwe service waarderen. Ook particulieren met bv. verhuisplannen kunnen bij De Brug terecht. Voor de prijs moet je het zeker niet laten. Het opvulmateriaal is te koop voor 5 euro excl. btw voor 3 kg, wat een spotprijs is in vergelijking met heel wat vervuilende alternatieven. Voor grotere afnames voorziet De Brug handige palletboxen.

Met dit initiatief bewijst De Brug dat maatschappelijk verantwoord ondernemen rendabel kan zijn op heel wat vlakken. Zo anticipeert men met deze mooie investering ook op de steeds dalende prijs van oud papier. Iedereen tevreden!

Meer weten? Bel 03 449 39 50 of mail grietvanroey@debrug.be met al je vragen.

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here