Voorverkoop fase 3 ‘De Veldkant’ officieel van start

0

Antwerpen, 2 maart 2015 – De voorverkoop van de derde fase van ‘De Veldkant’ in Hove gaat officieel van start op 8 maart. De uitbreiding van de bestaande site van buurtontwikkelaar Matexi bestaat uit vijf woningen met tuin en ligt aan de vernieuwde Veldkantvoetweg en de Diepestraat. “We merken dat de interesse groot is om te wonen in deze rustige buurt,” aldus Conny De Laet, bouwadviseur van het project.

Met de start van de voorverkoop van de derde fase van ‘De Veldkant’ is een nieuwe horde genomen in de uitvoering van het BPA Veldkant. Het project is een realisatie van buurtontwikkelaar Matexi en architectenbureau Hendrikx & Verschuren en ligt op wandelafstand van het gemeentehuis van Hove. De uitbreiding bestaat uit vijf woningen met tuin, opgetrokken in een landelijke of hedendaagse architectuur.

“De woningen zijn optimaal geschakeld waardoor ze energiezuinig zijn. Bovendien beschikken ze elk over een eigen tuin,” aldus Conny De Laet, bouwadviseur van het project. “De inrichting van de straat zorgt er voor dat er weinig autoverkeer is waardoor bewoners in alle rust kunnen genieten van hun woning. We merken dat de interesse groot is om te wonen in deze rustige buurt.”

De eerste twee fases van het projecten werden in 2003 en 2011 opgeleverd waardoor de site nu uit 86 woningen bestaat. In de derde fase worden daar een vijftal woningen aan toegevoegd. Matexi maakt van de bouw van de nieuwe huizen ook gebruik om de verbinding vanuit de Veldkantvoetweg naar de Diepestraat te verbeteren. Die ingreep komt ook ten goede van de huidige bewoners.

De voorverkoop van ‘De Veldkant’ start op 8 maart 2015. Potentiële bewoners kunnen voor informatie over het project terecht met Matexi op het nummer 03/320.90.70

3d_Veldkant5-6Over Matexi

Sinds zijn oprichting in 1945 biedt Matexi aan iedereen de kans om een betaalbare, duurzame en kwaliteitsvolle woning aan te schaffen. Onder het motto “Welkom in de buurt” creëert Matexi buurten die inspireren om samenmeer van het leven te maken.

Matexi heeft kantoren in elke Belgische provincie, in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in het Groothertogdom Luxemburg en in Warschau (Polen). Met ruim 350 medewerkers ontwikkelt Matexi momenteel 600 buurten in 300 steden en gemeenten. Matexi realiseert zo een duizendtal woningen en appartementen per jaar.

Contact
Conny De Laet
Bouwadviseur Matexi
03 320 90 72
conny.delaet@matexi.be

Steven van de Broek
FINN Public Relations
02 893 98 81
steven.vandebroek@finn.be

Bekijk het inplantingsplan via onderstaande link.

hove_Veldkantvoetweg_SUiD

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here