Vida Doors, een open deur naar elk interieur

0

Een deur dient om een ruimte af te sluiten – of net om ze te openen … “Welkom!” Hoe dan ook zijn deuren vaak noodzakelijk voor isolatie, privacy enzovoort. Toch hebben ze liefst ook een esthetische functie. Met een zorgvuldig gekozen ontwerp kunnen ze je interieur meteen een bijzondere look geven en zeker stalen deuren lenen zich daartoe uitstekend. Zij brengen licht, warmte en finesse en zijn bovendien onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Specialisten Michaël De Craecker en Steven Van den Bogaert van Vida Doors weten er alles over.

Michaël en Steven zijn met het succesvolle Vida Projects al jaren actief in de sector van totaalrenovaties. Gaandeweg ontdekten ze, samen met veel van hun klanten, de unieke voordelen en charmes van stalen deuren. Hun nieuwe fascinatie voor staal ging hand in hand met een groeiende interesse bij hun cliënteel en, geïnspireerd door de lovende commentaren van hun klanten, richtten ze onlangs een tweede bedrijf op, Vida Doors.

Staal opent alle deuren

“Uiteraard zijn stalen deuren een must in de ingetogen, maar warme industriële interieurs die tegenwoordig trendy zijn in koffiebars, lofts enzovoort”, zegt Steven. “Toch zijn stalen deuren een aanwinst in elk interieur: klassiek, minimalistisch, landelijk, … – je noemt het maar. Onze deuren komen tot hun recht in én dragen bij aan elke stijl en de mogelijkheden qua ontwerp zijn zo goed als onbeperkt.”

Dankzij hun vederlichte ontwerp brengen stalen deuren in de eerste plaats licht in je interieur. Dat geeft een heerlijk gevoel van ruimte en openheid en brengt in veel gevallen ook natuurlijk licht binnen in anders donkere ruimtes aan de noordzijde van een gebouw. Ondanks hun zachte uitzicht isoleren ze bovendien prima, zijn ze makkelijk te onderhouden én gaan ze tientallen jaren mee.

Een sterk staaltje vakmanschap

De keuze voor een project in stalen deuren lag voor Michaël en Steven voor de hand. “Mijn passie voor vastgoed en interieur is altijd groot geweest en ik vind niets leuker dan ruimtes opnieuw uit te denken”, glundert Michaël. “Het toevoegen van een stalen binnendeur is zowat de kers op de taart waarmee je karakter en licht toevoegt aan de ruimte en het staat altijd super chic!”

Het ultieme doel van Vida Doors is het afleveren van prachtige deuren tegen betaalbare prijzen. Omdat Michaël en Steven het hele proces van begin tot eind zelf monitoren, kunnen ze een eerlijk prijskaartje garanderen. “Wij bieden een totaalservice aan voor al onze klanten, van de volledige uitbraak van hun oude deur tot het opnieuw bezetten van de opening en – uiteraard – plaatsing van de nieuwe deur”, vertelt Michaël.

Vida Doors gaat dan ook zonder uitzondering persoonlijk ter plekke om het ontwerp in detail te bespreken en alle nodige informatie over de ruimte te verzamelen. Elke ‘Vida Door’ is dan ook 100% maatwerk. Laat je dus inspireren door de stalen deuren van Vida Doors … een oplossing op maat verzekerd!

Foto’s: Vida Doors

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here