The Sports Factory

0

Tijdens ons volgend netwerkevent Social Coffee op 30 april zijn we met Mensen zijn Media te gast bij The Sports Factory. Daar zijn Marc en Joke dagelijks bezig met sport en met sporters. Interessant voor alle ondernemers en zelfstandigen, want ondernemen is ook topsport!

Beroep en passie

Marc Van Bogaert is osteopaat en heeft op die manier vaak te maken met patiënten met blessures ten gevolge van sport. Tijdens zijn vrije tijd spotte hij bovendien vaak sporters die hun hobby niet op de juiste manier uitoefenden, zoals wielrenners die een foute houding op hun fiets vertonen 

Zelf een verwoed sporter, besloot Marc om zijn beroepservaring te combineren met zijn passie voor sport en sporters te helpen om hun hobby of werk op een aangename en verantwoorde manier te beleven. Zo werd The Sports Factory geboren, nu 4 jaar geleden, als een perfecte aanvulling op de groepspraktijk osteopathie! 

Iedereen sport

“Iedereen die graag sport, recreatief of professioneel, kan bij ons terecht”, zegt Joke. “Ons doel is mensen te begeleiden om op een fijne manier hun sport te kunnen uitoefenen, en ze op een juiste manier te ervaren.”  

(lees verder onder de foto)

Om dat te kunnen bereiken, gaat het team te werk via een interdisciplinaire aanpak. Biomechanica, biomedische screening, fysiologie, psychologie, osteopathie, podologie, acupunctuur en revalidatie worden gecombineerd voor preventie én herstel. Zo krijg je ondersteuning in domeinen als voeding, bike fitting, bewegingsanalyse, corporate wellbeing, enzovoort 

Ook ondernemers

We vroegen Joke hoe zij de link ziet tussen ondernemen en sport. “Iedere mens die zich goed voelt, vol energie zit, straalt dat ook uit”, aldus Joke. Een energiek persoon zal veel meer anderen kunnen begeesteren, of het nu om werk, sport, of andere dingen gaat.”  

The Sports Factory wil haar samenwerking met bedrijven in de toekomst dan ook opdrijven. “We willen hen overtuigen hoe belangrijk het is dat mensen goed in hun vel zitten. Daarom willen we gezondheidsdagen inrichten waar bedrijfsleiders en werknemers op vlak van beweging, voeding enzovoort een hele dag ervaren in het teken van gezondheid, op een boeiende, fantastische manier en in een schitterend kader.” 

Een schitterend kader is het zeker, de voormalige gistfabriek. Vanaf het labo heb je een prachtig zicht op het Albertkanaal. Een ideale locatie voor een netwerkevent dus, en Joke zal ons met open armen ontvangen. “Altijd leuk, nieuwe mensen te ontmoeten – persoonlijk contact is zo belangrijk. Je kan via allerhande kanalen en publiciteit je verhaal uitbrengen, maar een persoonlijk karakter heeft toch wel een enorme meerwaarde.” En daarmee zijn wij het volmondig eens!  

The Sports Factory’s Gravenwezelsesteenweg 1 – 2110 Wijnegem  www.thesportsfactory.beinfo@thesportsfactory.be – 0477 22 73 48 

Heb je zin om gratis te komen netwerken? Schrijf je dan zeker in voor onze Social Coffee!

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here