TCC – TaxCalCul … niet zomaar een boekhoudkantoor

  0

  TaxCalCul is een kleinschalig boekhoudkantoor met vijf medewerkers. Zij werken als een hecht team samen onder de ervaren en kundige leiding van Jan Verhelst. Een gesprek met Jan maakt onmiddellijk duidelijk dat klanten voor TaxCalCul veel meer zijn dan een nummer. “De accountantswereld maakt momenteel een razendsnelle evolutie door onder impuls van diverse technologische ontwikkelingen. Als kleiner kantoor kunnen we flexibel genoeg zijn om hierop snel en accuraat in te spelen, met heel wat voordelen voor onze klanten”, zegt Jan tevreden. “Het louter inboeken van documenten zal geleidelijk aan verdwijnen door diverse nieuwe technologische mogelijkheden. Alles zal meer en meer automatisch geregistreerd en verwerkt worden.

  Ons team wil vooral een meerwaarde leveren door met kennis van zaken de cijfers van onze klanten te interpreteren. Alleen zo kunnen ze met het volste vertrouwen beslissingen nemen omtrent de koers die ze zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak moeten varen. De wettelijke bevoegdheden staan meer in het teken van het certificeren van tussentijdse en eindbalansen.”

  De kleinschaligheid van TaxCalCul garandeert een nauw persoonlijk contact. Geïnteresseerden worden uitgenodigd voor een inleidend gesprek, waar grondig wordt gepeild naar de behoeften van het bedrijf of de zelfstandige. Vervolgens wordt deze in contact gebracht met de juiste persoon voor het juiste advies. “Afhankelijk van zijn of haar noden, geven we aan welke mogelijkheden de klant heeft, zodat die onmiddellijk verder kan met de juiste tools. Het is uiteindelijk de klant zelf die beslist en dat maakt onze aanpak vrij uniek”, zegt Jan Verhelst fier.

  Door het correct weergeven van de mogelijkheden, door het correct toepassen van de wet, wil TaxCalCul op een legale manier meewerken aan de nieuwe samenleving. “Iedereen heeft recht op vrije meningsuiting, maar iedereen moet wel de wetten toepassen. Dat geeft mensen een enorme gemoedsrust en die is belangrijk voor een evenwichtig economisch klimaat om te leven en te ondernemen. Hoewel ons bedrijf gebruikmaakt van recente technologieën, blijven we de klemtoon leggen op een warm en nauw menselijk contact”, aldus de zaakvoerder.

  Het verwerken van hun administratie is voor veel bedrijven en zelfstandigen een onmiskenbare rem op hun groei. In de toekomst wil TaxCalCul mee evolueren met de nieuwe technologische mogelijkheden. Zo willen Jan en zijn team bedrijven en zelfstandigen in staat stellen om effectief 80% van hun tijd bezig te zijn met dat waarvoor ze gekozen hebben en wat ze met hun hart het liefste doen.

  Wil je starten als zelfstandige of heb je vragen rond boekhouding of fiscaliteit? Neem dan zeker even contact op met TaxCalCul. Zij hebben veel oog voor de mens in iedere ondernemer.

  Meer info vind je op de website van TCC. www.taxcalcul.be

   

  Geen posts om weer te geven

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here