Stijl

0

Bij wie een dagje ouder is en van muziek houdt, doet “Zij heeft stijl” vast wel een belletje rinkelen. Inderdaad, eind vorige eeuw brachten De Kreuners een single uit met een lied dat bijna 40 jaar later nog steeds overeind staat. Of dit de verdienste is van haar ‘stijl’, daarnaar hebben we het raden. Wat wel zeker is, is dat ‘stijl’ vandaag de dag heel belangrijk is.

Omdat we ons daarvan bij Mensen zijn Media bewust zijn, hebben we de afgelopen maanden heel wat tijd en energie gestoken in het ontwikkelen van een nieuwe vormgeving van jouw geliefkoosde magazine. Als belangrijk huismerk van Mensen zijn Media wordt ’t Periodiekske ondertussen ondersteund door een professionele lezerswebsite. We hebben de nieuwe lay-out zodanig aangepast dat onze online- en offlinecommunicatie beter op elkaar zijn afgestemd. De vormgeving van de teksten oogt voortaan veel strakker en moderner en de stijl van het magazine sluit nu mooi aan bij die van onze verzorgde lezerswebsite www.mensenzijnmedia.be.

De stijl van onze uitgaven is en blijft uiteraard ondergeschikt aan de inhoud van de boodschap die Mensen zijn Media met haar magazines en online wil blijven uitdragen. Toch zijn we overtuigd dat de nieuwe, frisse en moderne lay-out meer mensen zal aantrekken om de positieve berichtgeving van ‘t Periodiekske te ontdekken. Inhoudelijk blijven we gaan voor een project dat mensen verbindt en gelukkig maakt en wanneer een mooiere vormgeving hiertoe een bijdrage levert dan zijn al onze inspanningen niet voor niets geweest.

Als trouwe lezer mag je dus enerzijds gerust zijn dat jouw magazine inhoudelijk dezelfde koers blijft varen richting geluk en verbondenheid. Met een grote variatie interessante vaste rubrieken en met veel oog voor positieve initiatieven in onze regio zullen we je blijven boeien. Anderzijds hopen we dat je tevreden bent met het resultaat en dat jij vrienden en familie met liefde en plezier doorverwijst naar de rijkdom aan interessante artikelen, die zij iedere twee weken gratis in hun brievenbus mogen ontvangen.

We gaan samen ‘in stijl’ de nieuwe lente tegemoet, in de overtuiging dat de nieuwe vormgeving van ‘t Periodiekske een vruchtbare bodem is waarin de zaadjes die Mensen zijn Media plant zich mogen ontkiemen tot nog meer geluk en verbondenheid voor haar lezers, adverteerders en medewerkers.

Fik Verbiest – Mensen zijn Media – Meer lezen?

www.mensenzijnmedia.be/fikblogt

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here