Stad Mortsel laat ouderen bewegen op maat

1

De stad Mortsel zet zich sterk in op sport op maat van ouderen. Dat doen ze al jaren, maar die inspanningen drijven ze nu nog op. Daarom start het stadsbestuur met een nieuw project dat de titel ‘beweeg op maat’ kreeg. Hiermee wil de stad 60-plussers laten proeven van het gezondheid- en sportaanbod in Mortsel. Tegen verminderd tarief kan je als 60-plusser kiezen uit het aanbod activiteiten en cursussen van de Mortselse sport- en ouderverenigingen, aangevuld met het aanbod van de dienstencentra. Het aanbod bestaat zowel uit bewegingsactiviteiten als vormingen rond gezondheid.
Zo kan je kiezen tussen: koken met Stevia, fietsen met OKRA Bernadette, fitnessen met Fanactics, een les yoga,… Voor iedereen wordt een individueel traject uitgestippeld. 60-plussers die willen deelnemen kunnen zich inschrijven voor het startmoment op 13 november (pleintje Meerminne) via beweegopmaat@mortsel.be. (EM)

Geen posts om weer te geven

1 REACTIE

  1. Ik heb interesse in de activiteiten van beweeg op maat. Ik zie nu dat ik de start gemist heb. Is er nog mogelijkheid om aan te sluiten ? Alvast bedankt om te antwoorden. Mvg Bie Du Meunier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here