Smikkeltocht doorheen Rupelstreek en Kontich

0
Smikkeltocht doorheen Rupelstreek en Kontich cover

Op zondag 21 augustus 2022 organiseert Toerisme Rupelstreek voor de zestiende keer hun Smikkeltocht. Er is een mooie fietstocht van ongeveer 40 km uitgestippeld door de Rupelstreek en Kontich. De fietstocht vormt een lus, je komt dus altijd terug uit op de vertreklocatie. Op vier plaatsen op de route krijg je heerlijke gerechtjes en/of een drankje voorgeschoteld. Dit jaar houdt de Smikkeltocht halt bij de Lazaruskapel in Rumst, De Gam in Terhagen, Forestree in Schelle en de petanqueclub in Kontich.

‘Na 2jaar afwezigheid door corona, zijn we klaar voor een nieuwe editie. We zijn blij dat we kunnen blijven rekenen op onze vaste deelnemers, aangevuld met fietsers die nog niet eerder meededen met de Smikkeltocht. Iedereen is welkom om mee te fietsen en te genieten van lekkere gerechtjes,’ aldus Axel Boen, voorzitter van Toerisme Rupelstreek.

Deelnemen kost 28 euro voor volwassenen en 25 euro voor kinderen jonger dan 12 jaar. Vooraf inschrijven is noodzakelijk. Na betaling ontvang je de drank -en eetvouchers voor de verschillende stopplaatsen en een brochure met de routebeschrijving. Inschrijven kan nog tot 12 augustus of zolang de maximum capaciteit niet bereikt werd.

Voor meer informatie en inschrijvingen kan je terecht op het infokantoor Toerisme Rupelstreek te Boom, of op het telefoonnummer 03 361 11 06 of mail naar info@toerismerupelstreek.be.

Contact

Axel Boen | Voorzitter Toerisme Rupelstreek vzw
M 0475 25 15 55 | E axel.boen@gmail.com

Karin De Mulder | Toeristisch Coördinator Toerisme Rupelstreek vzw
T 03 361 11 06 | M 0473 83 25 36 | E karin@toerismerupelstreek.be

Infokantoor Toerisme Rupelstreek Hoogstraat 27, 2850 Boom www.toerismerupelstreek.be

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here