Senioren herbeleven hun jonge jaren met ‘Den TIJD van TOEN’

0
Senioren herbeleven hun jonge jaren met 'Den TIJD van TOEN'

17 mei – Hangar 27 Edegem

Met Den TIJD van TOEN schiet op 17 mei in Hangar 27 in Edegem een nieuw event voor senioren uit de startblokken. Het initiatief wil de gouden jaren van 'den TIJD van TOEN' terugbrengen naar de 65-plussers door hen te laten genieten van een drie-gangenlunch in combinatie met optredens van Vlaamse charmezangers. En met als extra dimensie een modeshow met kledij uit de jonge jaren van de aanwezigen.

Nostalgisch gevoel

Een evenement organiseren uitsluitend voor senioren en hen daarbij een nostalgisch gevoel geven, dat is het hoofddoel van de organisatie. Door een combinatie aan te bieden van zowel Vlaamse charmemuziek en kledij uit hun jeugdjaren, creëert ‘den TIJD van TOEN’ de juiste setting. De ouderen met elkaar in gesprek laten gaan en herinneringen op te halen, dat is de bedoeling.

Programma

Vanaf 12.00 uur zijn alle senioren van harte welkom. Ze kunnen meteen aan tafel schuiven en genieten van een drie-gangenlunch. Terwijl ze dit doen worden ze getrakteerd op muziek uit de oude doos – gebracht door Margriet Hermans, Marc Dex en Luc Caals. De modeshow met de typische kledij uit de jaren 40, 50, 60 en 70 maakt het plaatje compleet. Dit alles vindt plaats op 17 mei in Hangar 27, Edegem.

Info en tickets op: dentijdvantoen.be

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here