Repucom werkt samen met clubs uit de Jupiler Pro League

0

BRUSSEL – De Pro League heeft de knoop doorgehakt en sloot een collectief akkoord af met Repucom, de marktleider in market intelligence in de sport- en ontspanningssector. Het collectief akkoord omvat een akkoord voor alle zestien clubs uit de Jupiler Pro League. Repucom zal een media-evaluatie doorvoeren voor alle clubs voor de seizoenen 2015/2016 en 2016/2017. Repucom Belgium zal de exposure van de partners van de zestien voetbalclubs uit de Belgische eerste klasse analyseren en waarderen en hen bijgevolg essentiële marktgegevens leveren voor het optimaliseren en het ontwikkelen van hun commerciële strategie. De evaluatie zal zowel de exposure op televisie, in de pers als de exposure online omvatten.

Managing Director Jerome Bouchat: ‘Wij zijn bijzonder verheugd om samen te werken met de Pro league en zo de clubs te ondersteunen in het verder ontwikkelen van hun commerciële strategie. Wij zijn bijzonder trots om ons steentje te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van het Belgische voetbal in de komende twee seizoenen.’ Pierre François, gedelegeerd bestuurder van de Jupiler Pro league: ‘Met het afsluiten van dit collectief akkoord is de Pro league in staat om haar clubs te voorzien van een commerciële tool voor een scherpere prijs dan indien deze op individuele basis zou worden afgenomen. Wij hebben bij het nemen van deze beslissing de ervaring en de referenties van Repucom in rekening genomen, net als hun onafhankelijkheid ten opzichte van de clubs en de verschillende media. Dit alles uiteraard samen met hun expertise in het analyseren van data. Wij zullen nadien overwegen of deze samenwerking zich kan uitbreiden tot de acht nieuwe clubs die op 1 juli 2016 ook deel zullen uitmaken van de Pro League.’

Deze partnerschap zal Repucom in staat stellen om haar positie binnen het voetbal en de Belgische sportwereld te verstevigen waar zij al met meerdere belangrijke marktspelers samenwerkt.

Info: http://repucom.net/repucom-partners-jupiler-pro-league

EM

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here