Raymond De Bruyne blijft zich inzetten voor een goed doel

0
Raymond De Bruyne blijft zich inzetten voor een goed doel

Raymond De Bruyne uit Mortsel heeft in het coronajaar niet stilgezeten, hij zette zijn traditie voort om weer een nieuw kinderboek te maken voor het goede doel.

Deze keer heeft hij Feestvarken vzw gekozen. Die organisatie zet zich in om kinderen in armoede niet te vergeten. Dat was voor Raymond het geknipte gekozen doel dit jaar. Het voorbije jaar was al moeilijk genoeg voor velen, zeker voor arme kinderen. Met de hulp van illustratrice Charlotte Vandeputte hebben ze zijn verhaal van ‘Koning Pauwel’ kunnen realiseren. Niet gemakkelijk en de Mortselaar zoekt dan ook telkens sponsoring om de drukkosten te lenigen. In deze tijden niet simpel, maar deze acteur/schrijver is iemand die nooit opgeeft en ervoor wil blijven gaan om anderen een steuntje te geven met een creatieve realisatie. Het verhaal van Koning Pauwel gaat over een koning die in een land leeft zonder naam en zonder volk. Tot er op een dag iets bijzonders gebeurt.

Wie denkt dat onze schrijver nu even stopt, heeft het mis, want het volgende verhaal dat zal gaan over een stoere prinses is al in opbouw en voor 2021 zoekt hij weer een nieuw goed kinderdoel, een illustratrice én sponsoring om het aan een goed kinderdoel te schenken met een hele oplage en het dan zo in de loop van december 2021 klaar te hebben.

Zij die mee willen steunen en helpen zijn altijd welkom met een mailtje op raymond.de.bruyne@telenet.be voor info.

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here