15.6 C
Antwerp
dinsdag, 23 april, 2019

Adverteren

Bedankt voor je interesse om te adverteren bij Mensen zijn Media.
Om je zo goed mogelijk te helpen voorzien we een aantal mogelijkheden om on- en offline te adverteren.
Uiteraard kan je ‘adverteren’ in één van onze magazines.
Voortaan vertellen we ook graag jouw verhaal.
Met goede ‘content’ maak je ‘iedereen content’.

Magazines

Traditionele advertenties in onze magazines zijn al lang onze core business. De Passant en ‘t Periodiekske zijn heel gekende en veel gelezen magazines in de regio.

Promoted content

Wij zijn zeer geïnteresseerd in het verhaal achter de ondernemer, de organisatie of het event. Onze lezers houden eveneens van een goed verhaal. Met sponsored content brengen we jouw verhaal bij onze lezers.

365° campagnes

Digitalisering biedt steeds meer mogelijkheden die we graag meenemen in jouw marketingmix. Speciaal hiervoor ontwikkelden we een uniek concept. Lees snel verder voor meer info!

Magazines

Adverteer lokaal in ‘t Periodiekske of De Passant!

Traditionele advertenties in onze magazines zijn al jaren onze core business. De Passant en ‘t Periodiekske zijn dan ook heel gekende en veel gelezen magazines in de regio.

Promoted content

Content Marketing is gebaseerd is op het creëren, publiceren en verdelen van waardevolle informatie voor een of meer specifieke doelgroepen.
Het doel van Content Marketing is betrouwbare informatie verschaffen aan consumenten om zo een duurzame merkloyaliteit te creëren voor je bedrijf, product of event. Hierdoor zijn mensen bereid om in een later stadium producten of diensten van je bedrijf aan te schaffen en zelfs te promoten!

365° campagnes

De steeds toenemende mogelijkheden van de digitalisering nemen we graag mee in je marketingmix. We ontwikkelden hiervoor speciaal een uniek nieuw concept.

Wij gaan voor contente klanten!

Voor ons is het belangrijk dat er een duidelijke planning en goede afspraken gemaakt kunnen worden. Jullie zijn steeds correct en op tijd en … hechten er veel belang aan dat zowel ’t Periodiekske als De Passant kwalitatief altijd in orde zijn.
Een partner waar we zeker op kunnen rekenen!

Marleen Coessens & Filip Kupers

Colora Kontich & Wilrijk

We willen Mensen zijn Media bedanken voor de vlotte en eerlijke samenwerking. Vanaf dag één werden heel duidelijke afspraken gemaakt, wat voor een vlotte en eerlijke communicatie zorgt. We kunnen onze klanten bovendien garanderen dat hun eigendommen in kwalitatieve media – ’t Periodiekske en De Passant – gepubliceerd worden. Voeg daar de fijne babbels aan toe en we kunnen besluiten dat Mensen zijn Media voor ons een ideale partner zijn!

Lien Ardies

De Boer en Partners

Uiteraard zijn wij zeer tevreden met de samenwerking met Mensen zijn Media. Het is een feit dat ’t Periodiekske door veel mensen wordt gelezen. Dit hebben we al meermaals ondervonden. Bij het plaatsen van reclame is er altijd een goede respons! Ook een dikke pluim voor de Miel en zijn team. De opmaak en bestellingen lopen gesmeerd!

Gert Beuckeleirs

ASBL Lint

Onze brands

Geïnteresseerd in onze diensten?
Wij komen graag even langs!

Laat ons weten waar jij of je organisatie behoefte aan hebt of wat je plannen zijn, zodat we een optimale oplossing kunnen uitwerken. Boek via onderstaande knop een afspraak. We informeren je graag vrijblijvend over onze vele mogelijkheden om van je communicatie een succes te maken.