Publiceren in mik-mak

Voor verenigingen uit de regio waarin ‘t Periodiekske of De Passant verschijnt, voorzien wij een voordelig tarief voor hun publicaties.

Zij dienen bij wijze van voorschot 75 euro cash te betalen in ons kantoor in het begin van het seizoen (begin september) en mogen dan een heel jaar publicaties binnenbrengen voor de “betalende mik-mak”. Deze publicaties moeten bestaan uit doorlopende tekst; m.a.w. geen kaders of afwijkende lettertypes. De publicaties mogen wel voorzien worden van een logo of foto. Het tarief voor deze publicaties bedraagt ca 1/3de van het normale tarief om te adverteren in wit/zwart. Onderstaande tarieven gelden:

1/8 pag.90 x 60 mm (ca 850 karakters)€ 25,00
1/4 pag.90 x 122 mm (ca 1700 karakters)€ 50,00
1/2 pag.184 x 122 mm (ca 3700 karakters)€ 95,00

Verenigingen die wensen gebruik te maken van de “betalende mik-mak” dienen een contactpersoon aan te stellen die de publicaties mag bezorgen (graag via e-mail) en een persoon + adres aan wie de eindafrekening mag worden gestuurd. Wie interesse heeft voor deze voordelige vorm van publiceren kan zijn gegevens mailen naar Mensen zijn Media.

Op het einde van het seizoen (eind juli / begin augustus) volgt een eindafrekening en dient de vereniging het verschil ofwel bij te betalen ofwel terug te trekken.
Wij wensen jou en je vereniging veel succes en staan steeds klaar voor verdere toelichting omtrent onze samenwerking.