Pokahontas vertedert Kaleidoscoop met een uniek eerbetoon aan Neil Young op 7 december

0

Het is al langer geweten dat onze regio een vruchtbare bodem is voor heel wat artistiek talent. Wie hiervan graag met volle teugen wil genieten kan best op tijd een zitje reserveren in Kaleidoscoop. De gezellige cultuurtempel in Mortsel-dorp ontvangt op zaterdag 7 december Pokahontas. Dat is een sympathieke, vierkoppige band die met een verrassende nummerkeuze een ode brengt aan de legendarische singer-songwriter Neil Young. Pokahontas is niet alleen een Belgische akoestische Neil Young tribute band. Drie van de 4 leden komen zelfs uit naburige gemeenten!

Omdat ze hun eerbetoon zowel muzikaal als vocaal volledig waarmaken, kregen ze al vaak de titel “De beste Neil Young tribute band van de Lage Landen” toebedeeld. Hoewel vooral Nederland in de ban lijkt van Neil Young, heeft Pokahontas ook in Vlaanderen al heel wat harten gestolen, waaronder dat van mij. Toen ik het viertal bijna 2 jaar geleden aan het werk zag, raakte het letterlijk en figuurlijk een gevoelige snaar. Ik ben dan ook zeer tevreden dat Mensen zijn Media in Kaleidoscoop terecht kan om deze mensen de kans te geven om zich te tonen aan hun thuispubliek.

De band

Vader en dochter Marc en Ellen Aerts, die zich respectievelijk op de basgitaar en de percussie uitleven, nemen ook de backing vocals voor hun rekening. Leadzanger Mark Arts, of kortweg “Dok”, rijgt op een heel eigen manier de liedjes aan elkaar met leuke anekdotes over Neil Young én over de vriendschaps- en familiebanden van de groep. Ze worden geflankeerd door Fred De Geus, alias “Bill” op o.a. steelgitaar, banjo en mandoline. Danny Van Hove is hun vaste taxi van dienst die ook zorgt voor licht, geluid en techniek.

Zin in een bijzonder avondje integere, tedere, akoestische pareltjes van grootmeester Neil Young? Zonder af te zakken naar een groot en druk Sportpaleis? Boek dan nu je tickets en mis Pokahontas niet!

Voor info en reservaties: www.kaleidos.be of info@kaleidos.be

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here