Pasar Zomert

0

Geniet van begeleide wandel- en fietstochten, een hele zomer lang!

Op 1 juli geeft vrijetijdsorganisatie Pasar de aftrap voor twee maanden wandel- en fietsplezier in heel Vlaanderen. Wandelen en fietsen is zalig (en) rustgevend, en al zeker bij aangename, zomerse temperaturen. Hoe fijn is het om dit samen met anderen te kunnen doen en onderweg een gezellig praatje te slaan?

Daarom startte Pasar enkele jaren terug met Pasar Zomert: een reeks (avond)wandelingen- en fietstochten in heel Vlaanderen. Pasar-vrijwilligers laten je in juli en augustus de verrassendste plekjes in hun eigen streek zien.

Hieronder vind je de activiteiten georganiseerd door de Pasarafdelingen in Antwerpen Zuid die plaatsvinden in Aartselaar, Kontich en Wilrijk.

· 15 juli – Dwars door Wilrijk, het geitendorp

· 19 juli – Kasteel Cleydael in het groen

· 10 augustus – Langs het langste natuurgebied

· 19 augustus – Wilrijk anders gezien

· 23 augustus – Op zoek naar ijs in het Solhofpark

· 31 augustus – Avonduren in het groen

De wandelingen zijn tussen de 6 en 8 km lang en starten telkens om 19.00 uur. Aan de vertrekplaatsen is voldoende parking.

Vooraf inschrijven is verplicht. Pasar-leden stappen gratis mee, anderen betalen 2 euro per wandeling. Bovendien kan je, als je drie Pasar-Zomert-wandelingen meedoet, (eender waar in Vlaanderen) deelnemen aan een wedstrijd.

Meer info over de wandelingen en het inschrijvingsformulier vind je op pasar.be/zomert

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here