Opticlub Wilrijk maakt het verschil

  0

  Opticlub in Wilrijk biedt al generatieslang een topservice als opticien. De zaak boogt ondertussen dan ook al op meer dan 35 jaar ervaring! Opticlub is dus niet zomaar een opticien: in deze familiezaak is men heel bewust bezig met kwaliteit, service en exclusiviteit. Evelyn licht de zorgvuldig uitgekiende formule van Opticlub toe.

  Hoe verklaar je het succes van het bedrijf, Evelyn?

  Allereerst staan we als gediplomeerde opticiens-optometristen garant voor deskundig advies bij de keuze van het montuur en de glazen van onze klanten. Samen met hen vinden we het montuur dat het beste bij hen past.

  Daarnaast kan men rekenen op een zeer uitgebreide ervaring en expertise. Wij zijn het vertrouwen van onze klanten waard. Dat bewijzen we met meer dan 35 jaar familiale traditie!

  Jullie gaan duidelijk voor kwaliteit

  Dat klopt! We werken bijvoorbeeld alleen met merkbrillen van de nieuwste collecties én met glasheldere prijscondities: geen outlet- of dumpingprijzen, geen resem voorwaarden in kleine lettertjes en geen misleidende aanbiedingen. Zo bekomen we een voordelige en eerlijke prijskwaliteitverhouding.

  Voor onze glazen kiezen we uitsluitend voor Rodenstock merkglazen. Elk glas is gesigneerd met het Rodenstock Brandmark dat symbool staat voor de innovatie en precisie die passen bij een 100% “made in Germany”-product.

  Wat maakt jullie anders dan andere opticiens?

  Onder andere onze exclusieve oogopmetingmethode. Als enige opticien in Wilrijk meten wij ogen op met de DNEye-scanner van Rodenstock. De DNEye-scanner doet niet één oogopmeting. Het apparaat scant het oog met een onschadelijke lichtstraal, waarbij het 1500 hypernauwkeurige metingen verricht. Het resultaat zijn volledig individuele brilglazen met een geweldige scherpte en helderheid. Zo ziet u meer details, meer contrast en meer kleuren, niet alleen overdag, maar ook tijdens de schemer en ’s nachts en – niet onbelangrijk – we doen deze opmeting gratis!

  Ten slotte gaan we ook resoluut voor een vriendelijke en gepersonaliseerde service, ook na de verkoop!

  Opticlub is duidelijk niet de eerste de beste

  Zeker niet! U ziet het, zelfs in tijden van globalisering kan het ook anders op de retailmarkt van de brillen en onze klanten bewijzen het: zij komen telkens tevreden terug!

  Opticlub Wilrijk – Kleine Steenweg 2 – 2610 Wilrijk – 03 380 16 50 – info@opticlub-wilrijk.bewww.opticlub-wilrijk.beFacebook/opticlubwilrijk

  Geen posts om weer te geven

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here