Onze Warmste Week voor With Love by Ferre

0

We kondigden het eerder al aan: vanaf dit jaar pakt Mensen zijn Media uit met drie fijne kerstkaarten voor de Warmste Week. Zo dragen wij als organisatie ons steentje bij en kan ook jij wat warmte verspreiden – met een centje aan het goede doel én een warme wens voor je vrienden en familie.  

Deze week zetten we With Love by Ferre vzw, het goede doel dat we dit jaar zullen steunen, graag in de kijker. Zo weet jij namelijk meteen zeker dat je bijdrage goed besteed zal worden door dit warmhartige project! 

Ferre was een prachtig jong mannetje. Twee jaar lang vocht hij immers dapper en zonder mopperen tegen kanker, maar uiteindelijk verloor hij de strijd. In navolging van de kleine Ferre, die altijd eerst bekommerd was om het geluk van anderen, zetten Ferres mama Lotti en het team van With Love by Ferre zich nu vol overgave in om zieke kinderen en tieners een streepje vreugde te brengen.  

Weg kil, hallo chill!

Wie langdurig ziek is, moet vaak dagen, weken of zelfs maanden doorbrengen in het ziekenhuis, in een revalidatiecentrum, … Niet fijn, want ruimtes daar zijn doorgaans kil en onpersoonlijk. Precies daarin wil With Love by Ferre graag verandering brengen. De ziekenhuiskamer van Ferre was altijd prachtig versierd en zo brachten zijn ouders heel wat sfeer en afleiding in het anders zo steriele gebouw. De vzw wil die idee dan ook verder uitdragen, omdat ze terecht gelooft dat een gezellige omgeving ontspanning brengt en zo hopelijk zelfs het genezingsproces bevordert. “Weg kil, hallo chill”! 

Gepersonaliseerde decoratie

Dat ziekenhuisruimtes vaak amper gedecoreerd zijn, is natuurlijk begrijpelijk – kinderen en tieners, jongens en meisjes, … ze hebben allemaal hun eigen smaak en voorkeur. Daarom biedt de vzw een heel gamma gepersonaliseerde decoratie aan, met gekleurde verlichting, geplastificeerde posters en raamstickers. Zo kan elk kind van zijn kamer toch ook een gezellige thuis maken. Ondertussen realiseert de vzw ook al grotere projecten in verschillende ziekenhuizen waaronder het UZA, Paola Kinderziekenhuis in Antwerpen en het Kinderrevalidatiecentrum in Pulderbos (Zandhoven). 

In de komende weken lees je er nog veel meer over. Hou ook onze Facebookpagina in de gaten voor meer updates! 

Je steunt het goede doel al voor 1 euro per kerstkaart (inclusief bijpassende enveloppe)! 67 eurocent daarvan gaat integraal naar de Warmste Week. Je kan de kaarten kopen op ons kantoor, Sint-Benedictusstraat 134 in Mortsel of bij een van onze partners …  

Bedtime, Mechelsesteenweg 144, 2650 Edegem 

Keurslager De Belie, Jozef Wautersstraat 24, 2600 Berchem 

Lingerie Mussenburg, Molenstraat 21, 2550 Kontich

Meer weten over onze kerstkaarten? Mail naar joyce@mensenzijnmedia.be of bel 03 448 16 63. Hieronder vind je alvast onze drie ontwerpen! Info over With Love by Ferre vind je op withlovebyferre.com of de Facebookpagina van de vzw.  

ontwerp 1
ontwerp 2
ontwerp 3

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here