15.6 C
Antwerp
dinsdag, 23 april, 2019

Ontwerp en drukwerk

Originele ontwerpen en perfect handelsdrukwerk leveren een belangrijke bijdrage aan een goed imago. Een kwaliteitsvolle en verzorgde uitvoering van je handelsdrukwerk geeft je relaties de zekerheid dat zij te maken hebben met een professionele partner. Hierdoor zijn ze gerust dat hun bestelling in goede handen is.

Totaaloplossing voor Ontwerp en Drukwerk

Grafisch ontwerp

Originaliteit, duidelijkheid en stijl zijn essentiële kenmerken van ieder geslaagd grafisch ontwerp. Hiervoor hebben wij de ervaring, het vakmanschap en het talent in huis.

Drukwerk

Zowel voor bedrijven als particulieren kunnen we vrijwel alle drukwerk verzorgen. Naamkaarten, Flyers, Geboortekaartjes, Uitnodigingen voor Huwelijk en Jubileum, Vlaggen, Banners, …

Huis-aan-huisverdeling

Voor folderverdeling en huis-aan-huis verspreiding van flyers en ongeadresseerd reclamedrukwerk in Groot-Antwerpen kan je eveneens bij ons terecht. We bieden dus een one-stop-shop van grafisch ontwerp tot fysieke distributie in de brievenbus!

Grafisch ontwerp

Drukwerk is vakmanschap, grafisch ontwerp … een kunst!
Organisaties en bedrijven die op een professionele en efficiënte manier willen communiceren, doen hiervoor een beroep op professionals en plukken daar ook de vruchten van.

Onze grafisch ontwerpers vertrekken steeds vanuit de wensen van de klant en hoewel het professioneel onderbouwd en doordacht is, blijft ons advies steeds vrijblijvend. We denken met de klant mee en hebben tegelijk respect voor zijn keuzes.

Drukwerk

Ontwerp en drukwerk … Onze passie!
Voor bedrijven, eenmanszaken en organisaties leveren originele ontwerpen en perfect handelsdrukwerk een belangrijke bijdrage tot een professioneel en betrouwbaar imago.

Voor de particulier zijn ze een meerwaarde voor de dagelijkse communicatie met familie, vrienden en kennissen. Zij stellen een perfecte naamkaart, een verzorgde geboortekaart of uitnodiging voor je huwelijk of jubileum erg op prijs.

Huis-aan-huisverdeling

Wil je jouw drukwerk ook meteen huis-aan-huis laten bezorgen in Antwerpen of in enkele wijken of gemeenten?
Voor een volledig gescheiden verdeling op maat van al je reclamedrukwerk, 7 dagen op 7, hanteren wij tot 25 gram één vaste prijs voor Antwerpen en omliggende districten.
Andere gemeenten rond Antwerpen kunnen op aanvraag. De prijs varieert namelijk naargelang de bevolkingsdichtheid.

Wij gaan voor contente klanten!

Voor ons is het belangrijk dat er een duidelijke planning en goede afspraken gemaakt kunnen worden. Jullie zijn steeds correct en op tijd en … hechten er veel belang aan dat zowel ’t Periodiekske als De Passant kwalitatief altijd in orde zijn.
Een partner waar we zeker op kunnen rekenen!

Marleen Coessens & Filip Kupers

Colora Kontich & Wilrijk

We willen Mensen zijn Media bedanken voor de vlotte en eerlijke samenwerking. Vanaf dag één werden heel duidelijke afspraken gemaakt, wat voor een vlotte en eerlijke communicatie zorgt. We kunnen onze klanten bovendien garanderen dat hun eigendommen in kwalitatieve media – ’t Periodiekske en De Passant – gepubliceerd worden. Voeg daar de fijne babbels aan toe en we kunnen besluiten dat Mensen zijn Media voor ons een ideale partner zijn!

Lien Ardies

De Boer en Partners

Uiteraard zijn wij zeer tevreden met de samenwerking met Mensen zijn Media. Het is een feit dat ’t Periodiekske door veel mensen wordt gelezen. Dit hebben we al meermaals ondervonden. Bij het plaatsen van reclame is er altijd een goede respons! Ook een dikke pluim voor de Miel en zijn team. De opmaak en bestellingen lopen gesmeerd!

Gert Beuckeleirs

ASBL Lint

Onze brands

Geïnteresseerd in onze diensten?
Wij komen graag even langs!

Laat ons weten waar jij of je organisatie behoefte aan hebt of wat je plannen zijn, zodat we een optimale oplossing kunnen uitwerken. Boek via onderstaande knop een afspraak. We informeren je graag vrijblijvend over onze vele mogelijkheden om van je communicatie een succes te maken.