Nieuw woonproject Silsburg Retour

0

Na de succesvolle heraanleg van de Herentalsebaan, verrijst vanaf dit voorjaar in Deurne het nieuwbouwcomplex Silsburg Retour, op de hoek van de Herentalsebaan en de Van Strijdoncklaan. Het woonproject omvat een gelijkvloerse verdieping met commerciële handelsruimtes en 63 ruime een- of tweeslaapkamer-appartementen, gelegen op de eerste tot de vierde verdieping. Uniek aan dit project is de grote supermarkt op de benedenverdieping. Je woont hier boven de grootste voorraadkast van Deurne, vol verse voeding. Een betere locatie is haast ondenkbaar!

Een positieve boost voor de wijk!

De heraanleg van de Herentalsebaan in Deurne heeft voor een opwaardering van de buurt gezorgd. De straat werd omgetoverd tot een mooie winkelboulevard, waardoor de buurtbewoners er opnieuw graag komen winkelen. De handelaars geloven in deze buurt en willen graag meewerken aan de opwaardering van de wijk. De commerciële handelsruimtes van Silsburg Retour zullen zeker hun steentje bijdragen!

Er wordt zowel ruimte gereserveerd voor handelaars en woonuitbreiding als voor groenstroken. De aanwezigheid van groen wordt mede gerealiseerd door het masterplan Park Groot Schijn. Dit park is ingericht met volkstuinen, waterpartijen en wandelpaden. Het masterplan zal zorgen voor een groene verbinding tussen de wijk Boterlaar-Silsburg en het Provinciaal groendomein Rivierenhof.

Deurne is bezig aan een opmars

Kortom: Deurne heeft verschillende troeven om van Silsburg Retour een aantrekkelijk woonproject te maken. Silsburg Retour is gelegen op een gemakkelijk bereikbare locatie. Dankzij de tramhalte voor de deur, ben je in een mum van tijd in hartje Antwerpen. De winkels van de Herentalsebaan bevinden zich op wandelafstand. Met de fiets kan je veilig via de nieuwe fietstunnel naar de sportfaciliteiten van sportpark Ruggeveld en Provinciaal groendomein Rivierenhof rijden. Daarnaast zijn de verschillende verbindingswegen in de buurt gemakkelijk bereikbaar. Wonen in Silsburg Retour is kiezen voor een ruime en gezellige thuis vlak bij groene parken en toch op een boogscheut van Antwerpen-Centrum. Dit nieuwe project in Deurne combineert de vele voordelen van comfortabel wonen, van rust en ruimte, met de waaier aan mogelijkheden die het district Deurne biedt.

Wonen in Silsburg Retour?

Silsburg Retour telt 63 ruime een- of tweeslaapkamer-appartementen die allemaal zeer kwaliteitsvol afgewerkt zijn. Er werd veel aandacht besteed aan energiezuinig wonen, waardoor het gebouw voldoet aan de geldende EPB-norm E45. Alle wooneenheden beschikken over een keuken, geïntegreerd in de ruime leefruimte en één of twee privéterrassen. De moderne en ingenieuze architectuur van het gebouw maakt het mogelijk om aan de binnenzijde een groene oase van rust te creëren voor de bewoners.

Coprimmo is gestart met de verkoop van dit nieuwe wooncomplex in Deurne. Projectontwikkelaar Hooyberghs koos voor Coprimmo omdat het kantoor al jarenlang een gevestigde waarde is in de vastgoedsector van Antwerpen en de zuidrand.

Voor meer info, lastenboek, plannen en verkoopprijzen kunt u terecht bij Coprimmo Vastgoedmakelaars, 03 449 49 77 of www.coprimmo.be.

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here