Mortsel Feest!

0

De zomer is in aantocht en dat zullen we geweten hebben. Mortsel trapt de zomer in gang met een feestweekend: op 22 en 23 juni is het weer Mortsel Feest!

Tijdens het festival valt er her en der in het centrum van Mortsel wat te beleven. De hongerigen worden alvast gespijsd tijdens Mortsel sma(a)kt, waar je bij een hele hoop kraampjes ongetwijfeld een lekkere ontdekking kan doen. Kuieren en snuisteren kan je op de nieuwe streethappening aan de Pieter Reypenslei, op de muziek van een liveband. Op zaterdag zijn er volksspelen en op zondag is er een speelgoedmarkt. Op 100% Zelfgemarkt vind je dan weer allerlei spullen, gemaakt door Mortselse creatievelingen. Verder zijn er de boekenmarkt en kermiskraampjes en de winkels aan de Statielei zijn zaterdag én zondag open.

Er valt wat te rapen bij Mensen zijn Media

Ook wij zullen van de partij zijn op de Streethappening aan de Pieter Reypenslei, want Mensen zijn Media is meer dan alleen ’t Periodiekske en dat tonen we je graag. Ook wij gaan de digitale tour op met onze lezerswebsite en onze sociale media. Maakte je nog geen kennis met onze onlinekanalen? Kijk dan zeker eens op www.mensenzijnmedia.be en op onze Facebook-, Instagram-, Twitter- en LinkedInpagina’s.

Omdat we graag uitpakken met al dat nieuws, delen we tijdens het weekend van Mortsel Feest cadeautjes uit! Heb je iets te delen, uit te lenen, te verkopen, te doen, …? Plaats je zoekertje dan gratis op onze lezerswebsite en bespaar vijf euro. Wedden dat je snel reactie krijgt?

‘Als het niet op Facebook staat, dan is het niet gebeurd …’ Of dat waar is of niet, daarover spreken we ons niet uit. We willen je het risico in elk geval niet laten lopen en daarom nodigen we je hartelijk uit om een foto te komen nemen bij ons kraampje en die te delen op je sociale media. Krijg jij de meeste likes, dan win je een restaurantbon van 100 euro!

Kom ons dus zeker eens gedag zeggen in de Pieter Reypenslei. Tot dan!

Voor het volledige programma van Mortsel Feest!, kijk op www.mortsel.be/mortselfeest.

 

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here