Klachten maken onze distributie beter

Klachten maken onze distributie beter!

Distributie van flyers en ander reclamedrukwerk gebeurt door mensenhanden. Niettegenstaande WinDistributie samenwerkt met een team van toegewijde mensen, maken zij wel eens fouten. In ons streven naar perfectie bij de verdeling van reclamedrukwerk in Antwerpen, zoeken wij voortdurend naar manieren om de foutenlast zo laag mogelijk te houden. Alle feedback die we op de verdeling van flyers en reclamedrukwerk krijgen, wordt in dank aanvaard.

Omdat we fouten in de distributie van reclame benaderen als leerkansen, verzoeken we u vriendelijk om iedere onregelmatigheid die u vaststelt bij de verdeling van flyers of magazines zo vlug mogelijk te communiceren.
Hoe sneller we op de hoogte zijn, hoe beter onze mensen zich kunnen organiseren om in de toekomst fouten in de distributie uit te sluiten en onze klanten en hun lezers de service te garanderen waar zij recht op hebben.

Opmerking reclameverdeling WinDistributie

Dank bij voorbaat om duidelijk te vermelden over welke flyer, folder of magazine het gaat. Om het u gemakkelijk te maken, onthoudt uw computer uw contactgegevens zodra u deze een keer hebt ingegeven. Aarzel dus niet om uw opmerkingen in verband met de distributie van ongeadresseerd reclamedrukwerk aan ons door te geven!

Een klacht over de verdeling van ‘t Periodiekse of De Passant?

Laat het ons weten via onderstaand formulier voor het melden van opmerkingen in verband met de distributie van ongeadresseerde reclamedrukwerken en magazines.

  Uw naam en voornaam (verplicht)

  Uw straat (verplicht)

  Uw huisnummer (verplicht)

  Uw bus

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw klacht

  WinDistributie is een onderdeel van Mensen zijn Media