Kerstmaaltijd voor minderbedeelden

0

MORTSEL – De eindejaarsperiode met de warmte van Kerstmis is een goede aanleiding om iets extra’s te doen voor de minderbedeelden. Ook in Mortsel leven helaas mensen voor wie het woord feest vooral voor andere mensen van toepassing is. Zeker in de eindejaarsperiode is dat extra pijnlijk.

Daarom slaan de verschillende christelijke kerken uit Mortsel, protestants, evangelisch en katholiek, de handen in elkaar. Samen bieden ze een honderdtal Mortselaars een gratis feestmaal aan op zaterdag 28 december. Onder meer via In de Buurt vzw worden een aantal families gecontacteerd. We trachten hen enkele gezellige uren aan te bieden bij een lekker feestmaal met een muzikaal optreden en wat geschenkjes. Het is fijn dat alle christelijke kerken in Mortsel hierrond kunnen samenwerken. Zo kan de geboorte van Jezus Christus ook echt gevierd worden.

Intussen zijn al vele mensen in actie geschoten om een menu op te stellen, sponsors te zoeken, geschenken te vragen … om er een echt feest van te maken. Wil u dit initiatief ook steunen dan kan dat via nummer BE75 9733 6391 6651 kerstmaaltijd Mortsel. Meer info over dit initiatief kan u verkrijgen via kerstmaaltijd@gmail.com.

Dank je wel om dit warme initiatief te steunen.

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here