INPRO: Glas – Nog steeds het mooiste materiaal in het interieur!

  0

  Glas – zoveel meer dan het materiaal waarvan vensters gemaakt worden. Glas is enorm veelzijdig en het is het ideale product om je interieur een kenmerkende uitstraling te geven. Zo weet INPRO, dat je zal bijstaan in projecten die je woning, werkplek, toonzaal, … in de juiste sfeer zullen onderdompelen.

  25 jaar ervaring

  INPRO werkt al 30 jaar in de sector en kan dus bouwen op heel wat knowhow. Nieuwbouw of renovatie – INPRO heeft de kennis in huis. Het is een modern bedrijf dat zijn klanten van begin tot eind begeleidt.

  Glas is een veelzijdig materiaal en de mogelijkheden zijn eindeloos. Glas is dan ook bezig aan een steile opmars. Het past onder andere prima in interieurs waar transparantie centraal staat.

  De nieuwste trends

  INPRO biedt je een hele waaier mooie en budgetvriendelijke oplossingen. Een voorbeeld is Lacobel, een gelakte glasplaat die kan aangebracht worden op muurtegels in keukens en badkamers. Dat maakt het een ideale oplossing voor renovatieprojecten. “Met Lacobel moet er niets meer uitgebroken worden, wat leidt tot een grote tijdswinst en budgetvermindering”, zegt Eric Verstreken, zaakvoerder bij INPRO. “Bovendien is het erg onderhoudsvriendelijk.”

  De hotste trend in glas op dit moment is de steel look. Vroeger werd glas doorgaans geplaatst in een stalen omlijsting. Later werkte men liever profielloos, maar vandaag is staal opnieuw trendy vanwege het warme gevoel. De steel look komt prima tot zijn recht in klassieke én moderne interieurs. Ga zeker bij INPRO ontdekken wat glas zoal kan betekenen voor jouw project.

  Het juiste adres

  “We onderscheiden ons van andere bedrijven in de complete aanpak van onze projecten”, aldus Nicky Broos van INPRO. “In onze toonzaal kan je kennismaken met ons ruime aanbod. We gaan ook ter plaatse om de technische en esthetische mogelijkheden van het project na te gaan. Een goede, eerlijke communicatie is voor ons van groot belang. Bovendien gaan we altijd voluit voor snelheid tijdens de hele duur van het project en zijn we 6 dagen op 7 beschikbaar.”

  INPRO denkt met je mee, leeft zich in in jouw wensen en heeft steeds oog voor detail, budget, kwaliteit en veiligheid. Als klant kom je er op de eerste plaats. Contacteer het team om te spreken over je plannen en ontdek de wondere wereld van glas!

  INPRO | Glass Projects, Bijkhoevelaan 3 bus 1, 2110 Wijnegem – Toonzaal en contact van maandag t.e.m. zaterdag, 9 tot 17 uur – www.inpro.be, info@inpro.be, 03 337 78 20

  Geen posts om weer te geven

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here