‘Ik wil springen!’ ontvouwt voor de 5de keer zijn springkastelen tussen Kerstmis en Nieuwjaar!

0

Wie nog nooit over ‘Ik wil springen!’ heeft gehoord, was de voorbije vier kerstvakanties op (ski)vakantie, heeft geen kinderen tussen 3 & 14 jaar, ervaart door dit te lezen zijn eerste ‘geheugenverlies’ ten gevolge van de vele familie- en eindejaarsfeesten of behoort stilaan tot een minderheid in Mortsel en omstreken. Begrippen zoals ‘afschakelplan & stroomtekort’ zijn dan ook door onze (tijdelijke) regering in het leven geroepen, om aan te kondigen dat ‘Mortsel Volley Antwerpen’ zijn 25 springkastelen en attracties opnieuw in het stopcontact zal pluggen. Noteer dus alvast maar in je agenda vrijdag 27/12, zaterdag 28/12, zondag 29/12 en maandag 30/12, want op die dagen ben je weer welkom in onze volleytempel sporthal ‘den Drab’ om te springen!

U leest het goed, het is al voor de 5de keer dat we alle kinderen uit de regio uitnodigen om te komen springen in onze sporthal en meer en meer beseffen ook de kinderen zelf, dat naast de ‘ho-ho-ho’ van de kerstman en een ijskoud sneeuwballengevecht, ook onze springkastelen een noodzaak worden om te kunnen spreken over een magische kerst in Mortsel. Er was dan ook geen enkele twijfel bij onze trouwe partners zoals ‘Events 2 Sport’, uitgeverij Mensen zijn Media & de stad Mortsel, om deze succesformule voor de 5de keer te organiseren.

Deze verjaardageditie behoudt uiteraard zijn sterke pijlers, zoals een reusachtige springzone van 1200 m² voor de kinderen, een democratische entreeprijs van 5 euro en een gezellig en warm zitterras voor de ouders om bij te kletsen. Echter ‘Ik wil springen!’ is ondertussen uitgegroeid tot een actieve kerstuitstap voor iedereen. Zo openen we op vrijdag eerst onze deuren van 9 tot 11 uur exclusief voor onze G-sporters en zijn we nadien vier dagen open voor elke actieveling die zijn smartphone, computer of spelconsoles even beu is. Op vrijdagavond ontvangen we dan de actieve oudere broers en zussen, mama’s en papa’s of collega’s en conculega’s om het plezier van 25 springkastelen zelf te beleven.

In onze senior-team competition zijn alle teams van 5 personen welkom om ‘het kind in zichzelf’ nog een keertje los te laten. Je wordt in verschillende rondes uitgedaagd voor een ontspannende, inspannende avond met zowel fysieke als cognitieve proeven en geloof ons vrij, de kilocalorieën zullen eraf vliegen! Nadien kunnen deze natuurlijk perfect gebalanceerd worden op onze afterwork drink in onze gezellige cafetaria, waar ook de ‘minder actieve’ supporters meer dan welkom zijn!

In een kerstperiode klinkt ‘beleving en samenhorigheid’ net iets beter dan in andere periodes van het jaar, echter voor ‘Mortsel Volley Antwerpen’ blijven dit twee onmisbare factoren om topprestaties te leveren binnen een sportclub. Met de organisatie van enkele leuke activiteiten waaronder het evenement ‘Ik wil springen!’, bereiken we zowel onze eigen leden als iedere andere jonge en oudere sportieveling uit onze regio en proberen we hen te overtuigen dat je in een sportclub inderdaad meer beleeft!

Ben je op zoek naar wat extra informatie of wil je eens kijken hoe onze vorige editie eruitzag! Heel dit gebeuren is opnieuw te volgen via onze eventpagina op Facebook of via onze website. Tot binnenkort!

De organisatie van “Ik wil springen!”

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here