Ik ben omdat wij zijn

0
Ik ben omdat wij zijn cover

Ik eet van het brood dat jij liet rijzen.

Ik warm mij in het huis waarvan jij de stenen stapelde.

Ik kleed mij met de stoffen die jij tot kleren naaide.

Ik ben door jou, ook al ken ik je niet.

Ik leef graag,

omdat jij me in je hart sluit,

mij omhelst,

mij opvangt wanneer ik val.

Ik besta, omdat jij mij ziet.

Samen

zijn wij

zoveel

beter.

Ik ben, omdat wij zijn.

Mei 2022

Wist je dat …

… Bond zonder Naam al 60 jaar meer dan 100.000 gezinnen inspireert met haar maandelijkse spreuken? Met jouw steun kan Bond zonder Naam dit blijven doen en ook die mensen ondersteunen die weinig of geen kansen krijgen in onze samenleving. Jouw gift maakt wel degelijk een verschil en is 45% fiscaal aftrekbaar: online op www.bzn.be of op BE33 5230 8009 0046 van Bond zonder Naam Sociaal Cultureel Werk.

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here