Ik ben meer dan mijn kassaticket-atelier in Edegem

0

Lekker en betaalbaar eten willen we allemaal, maar we willen ook dat het verhaal achter ons eten klopt. Kan de boer er wel van leven? Klopt de rekening ook voor het milieu? Wat is dan de juiste prijs voor ons eten?

Kan je dat allemaal wel weten wanneer je winkelt in je supermarkt? Gezinsbond nodigt jou uit voor het Ik ben meer dan mijn kassaticket-atelier in Edegem. We denken en discussiëren als gewone consument met de verantwoordelijken van verschillende lokale supermarkten en andere experten.

Hoe maken we van eerlijk en duurzaam eten de makkelijkste keuze?

Winkelen doen we allemaal. Jouw expertise komt dus zeker van pas. Die ervaring bundelen we met die van winkeldirecteurs van lokale supermarkten en een aantal andere experten ter zake.

Praktisch

Wanneer? 3 oktober 2019 vanaf 19.00 uur

Waar? Gemeentehuis

Verloop van de avond

  • 19.00 uur – Verwelkoming met eten
  • 19.30 uur – Discussie met ons panel en met jullie – Waarom loopt het vaak mis met de prijsvorming in landbouw? Welke zijn oplossingen die al bestaan? Wat kunnen we in de toekomst verwachten?
  • 20.15 uur – Aan de slag: wat kunnen we concreet doen om te zorgen dat ook de niet-altijd-bewuste-consument meewerkt voor leefbare prijzen?
  • 21.30 uur – Napraten met een glas

Deelname is gratis. We zijn dankbaar voor je tijd. Schrijf je in via www.meerdanmijnkassaticket.be/ateliers/atelier-edegem.

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here