Ideetjes voor onder de kerstboom van Belgische makelij

0
Ideetjes voor onder de kerstboom van Belgische makelij

Niet Nu Laura – originele kerstkaarten

©nietnulaura.be

Gevonden: de kerstkaarten die je zocht! Een fantastisch box met 25 grappige wenskaarten van cartoonisten Arnoleon, Chrostin, Floor Denil, Frommelrommel en Niet Nu Laura € 22,50 per box, te bestellen via nietnulaura.be Ook verkrijgbaar: de origineelste kerstsweater van het moment. € 50

HOHOHOOO… Césars kerstcadeau!

Het is weer zover… de gezelligste tijd van het jaar waarin iedereen elkaar graag verwent. César doet graag mee met zijn traditioneel jaarlijks kerstcadeau. Bij elke aankoop, en alle aangekochte cadeaus, kan je krassen. Check je kraslotje en wie weet wat win jij in de César loterij. Misschien komt er een extra Kerstgelukske jouw kant op!

Prettige feestdagen van team César!

KLEISTREKEN – Roland Bergeys

Als telg van steenbakkers weet Roland Bergeys waarover hij praat. Een boeiend boek met fascinerende en soms mysterieuze verhalen. Vertellingen waarin de een Roald Dahl herkent, en die de ander doen denken aan Oscar Wilde. Kleistreken is vanaf 7 december voor 19,50 euro te koop in de boekhandel. Wil je een gesigneerd exemplaar? Stuur Roland een mailtje op roland.bergeys@skynet.be.

Meer info vind je op kleistreken.be

© von-b.be

Shoppers heb je nooit te veel. En een opschrift als ‘Brol d’Anvers’ of ‘Grave kabas’ verhoogt je Antwerpse shoppingplezier met 100%. Nu 14,95 per stuk via von-b.be of bij Kabinet Unique, Oever 26 in Antwerpen.

© OH JAZ

Gezond ondergoed? Ja, dat bestaat! Lore Janssens – OH JAZ – ontwerpt slips en T-shirts van Bamboe: ademend, ultrazacht en duurzaam.

Creatieve goudsmid Evelyne Maes tovert met haar juwelen een stralende glimlach op je gezicht. Haar oorbellen, armbandjes, kettingen, op maat gemaakte (trouw) ringen en sierraden vind je op studiopeloeze.be.

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here