Gold & Diamond Masters – juwelen en edelmetalen (ver)kopen in alle vertrouwen

0

Juwelen, diamanten en edelmetalen aankopen of verkopen – het is soms een emotionele, soms een weldoordachte aangelegenheid. In elk geval wil je er als verkoper op kunnen vertrouwen dat je een correcte prijs ontvangt; als koper wil je zeker weten dat je een verstandige investering aangaat voor een eerlijke prijs. Bij Morad Ramachi van Gold & Diamond Masters ben je aan het juiste adres.

Twee jaar geleden opende Morad een eerste kantoor in de Quellinstraat in het Antwerpse Diamantkwartier. Sinds het begin specialiseert hij zich in de aankoop van goud, zilver en munten. Later werd er beslist om de zaak uit te breiden met de verkoop van juwelen en beleggingsgoud en opende het bedrijf een tweede kantoor aan de Mortselse Statielei.

Kopen en/of verkopen?

De uitbreiding naar beleggingsgoud kwam er niet zomaar. “Zeker met de huidige onzekerheid over een recessie, over brexit, enzovoort, blijft goud een verstandige belegging, zeker op lange termijn”, weet Morad. Als het vertrouwen daalt, grijpen mensen immers graag terug naar gevestigde waarden, wat doet vermoeden dat de koers nog geruime tijd hoog zal blijven.

Ondertussen blijft Morad natuurlijk ook een specialist in de aankoop van edelmetalen en juwelen en die business neemt weer toe, samen met de stijgende goudprijs. “Mensen zien dit als een uitgelezen moment om oude sieraden, die daar toch maar in de kast liggen, eindelijk eens te gelde te maken. We krijgen regelmatig verbaasde reacties van klanten, die nooit hadden gedacht dat hun juwelen zoveel waard zijn. Dat is natuurlijk altijd leuk.”

Persoonlijke en transparante aanpak

Gold & Diamond Masters onderscheidt zich door haar persoonlijke service”, zegt Morad. “Klanten staan bij ons niet voor een glazen loket, maar worden warm onthaald in een professionele zaak waar ze rustig kunnen toekijken hoe hun kostbaarheden worden getest en gewogen. Klanten die liever niet met hun waardevolle sieraden over straat gaan, kunnen ons altijd bellen voor een gratis afspraak thuis.”

Ook transparantie wordt bij Gold & Diamond Masters hoog in het vaandel gedragen. Je krijgt steeds een eerlijke dagprijs, zonder verborgen kosten. Schattingen zijn gratis en alle voorstellen zijn vrijblijvend.

Benieuwd naar een mogelijke verkoop of een interessante investering? Vraag dan zeker raad bij Gold & Diamond Masters!

Gold & Diamond Masters

golddiamondmasters.beinfo@golddiamondmasters.be

Statielei 54 – 2640 Mortsel

03 600 70 15

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here