Geven maakt rijk

0
Geven maakt rijk

Ik geef graag.

Een lach die jou doet lachen.

Als ik lach, lach jij ook.

Ik geef graag.

Een stoel als jij wil rusten.

Als jij rust, rust ik ook.

Ik geef graag.

Een lied om te troosten.

Als jij opklaart, zing ik mee.

Ik geef graag.

Een gevuld bord op tafel.

Eten is zoveel leuker met zijn tweeën.

Ik geef graag.

Wat ik heb en wat ik kan.

Geven maakt ons rijk.

April 2022

Wist je dat …

… Bond zonder Naam al 60 jaar meer dan 100.000 gezinnen inspireert met haar maandelijkse spreuken? Met jouw steun kan Bond zonder Naam dit blijven doen en ook die mensen ondersteunen die weinig of geen kansen krijgen in onze samenleving. Jouw gift maakt wel degelijk een verschil en is 45% fiscaal aftrekbaar: online op www.bzn.be of op BE33 5230 8009 0046 van Bond zonder Naam Sociaal Cultureel Werk.

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here