Festiviteiten Aartselaar

0
Festiviteiten Aartselaar cover

Aartselaar zingt! – zaterdag 27/8

Coverband Catch 22, het rockpop-viertal met roots in Aartselaar, trapt de avond op gang. Naast hun eigen nummers brengen ze songs van Kings of Leon, Ben E. King, Arctic Monkeys en Queen.

Daarna betreden enkele oud-leden van Aartselaarse jeugdverenigingen met veel lef het podium. Zij zorgen voor sfeer met Nederlandstalige meezingers. Ambiance gegarandeerd!

Lokale DJ Track-Thor zette Tomorrowland in vuur en vlam en sluit deze editie van Aartselaar zingt! af.

Praktisch

  • 20.30 uur: live optreden Catch 22
  • 22 uur: Aartselaar Zingt!
  • 23 uur: DJ Track-Thor | Laar | Gratis

Tekst gaat verder onder de foto!

Jaarmarkt met animatie – dinsdag 30/8

9 tot 15 uur – Feestmarkt met stands in de dorpskern

In de dorpskern nemen een 90-tal standhouders deel aan de jaarmarkt. Bezoekers smullen van heel wat lekkers, ontdekken verrassende hebbedingetjes en maken kennis met verenigingen en handelaars uit de regio.
Op de 'Boulevard d’ARTselaar' stellen lokale kunstenaars hun creaties tentoon: schilderkunst, beeldhouwkunst, eigentijdse verlichting… Diverse kunstdisciplines komen aan bod. Op ‘klein Montmartre’ wordt het gezellig flaneren.

10 tot 15 uur – Familieplein (Klein Laar)

Het familieplein op het Klein Laar is een vaste waarde voor leuk kinderamusement. Het plein wordt omgedoopt tot een echte circuspiste. Jong en oud kan er proeven van verschillende circustechnieken of deelnemen aan een creatieve knutselactiviteit. Om 11 en 14 uur is er de gratis poëtische circustheatervoorstelling DETOUR van Bert & Fred.

Tekst gaat verder onder de foto!

10 tot 15 uur – Vindhet!Plein met rommelmarkt en Repaircafé

In de Leon Gilliotlaan en op de parking van de Academie en Heemkundige Kring krijgen spullen een tweede leven. In het Rapaircafé worden kapotte kledij, huisraad of kleine elektrische toestellen hersteld.

De Mobiele band Rock Au Vin zorgt voor een muzikale noot op de verschillende locaties. Vanaf 16.30 tot 18.30 uur kan het publiek genieten van de coverband De Vierkante Meter op de terrassen van het Laar.

19 uur – Jogging Dwars door Aartselaar

20.15 uur – Coverband DUK

Coverband DUK zet het feest ’s avonds verder. Gekende hits en verrassende medleys met disco, pop, rock, reggae, dance en Vlaamse meezingers laten het Laar dansen.

22 uur – Coverband RFF

Samen met Partyband RFF (met zanger en acteur Gio Kemper) feest Aartselaar de nacht in. Met veel pit en energie brengen ze songs van o.a. Bruno Mars, Prince, Michael Jackson, Snoop Dogg.

Grote kermis wordt afgesloten met Familiedag

Van zaterdag 27/8 t.e.m. zondag 4/9 is er kermis in het dorp. Eendjes vissen, zwaaien naar mama en papa vanaf de paardenmolen, knallen in de botsauto’s of een beer schieten voor je lief… Het kan allemaal. Ook het smoutenbollenkraam is traditiegetrouw van de partij. De familiedag op zondag 4/9 sluit deze meerdaagse af.

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here