Elysia Park: verkoop appartementen, verre van stilgevallen!

  0
  Elysia Park: verkoop appartementen, verre van stilgevallen!

  Uit uw kot-momentje

  Team Elysia Park heeft tijdens de gehele coronacrisis niet stilgezeten. De aanvragen voor de appartementen en assistentiewoningen op Elysia Park zijn dan ook absoluut niet stilgevallen. Integendeel … veel wandelaars, joggers en fietsers vonden de weg naar het aangelegde Vondelpad aan de achterzijde van het project en konden zo de site verder ontdekken. Dit Vondelpad maakt deel uit van het Park van Hof ter Linden en was dus de perfecte tour voor het dagelijkse ‘uit uw kot’-moment. Iedereen kon zo met eigen ogen zien dat de bouwwerken van de 1ste fase, bestaande uit 115 appartementen, intussen ver gevorderd zijn.

  Ook de grondwerken van de 2de fase, bestaande uit 48 appartementen en 62 erkende assistentiewoningen, waren reeds opgestart.

  De impact op de verdere verkoop van fases 2 en 3 (fase 1 is al geruime tijd uitverkocht) was dus miniem. Hoewel er geen fysieke afspraken konden plaatsvinden werden via mail, telefoon of videogesprek heel wat gesprekken opgestart en heel wat verkopen gefinaliseerd. Het ruime en kwalitatieve aanbod en de professionele aanpak van het verkoopteam zijn maar 2 van de mogelijke verklaringen voor dit succes.

  Ook veel vraag naar van assistentiewoningen

  Zoals eerder gemeld is de 1ste fase volledig uitverkocht. Van de 2de fase, die grenst aan de Prins Boudewijnlaan, werd intussen ook 60% van de units verkocht. Naast de residentiële appartementen zijn ook de erkende assistentiewoningen enorm gegeerd. Net in deze moeilijke tijden van sociale isolatie blijkt deze combinatie van wonen en diensten op maat de meest kwalitatieve vorm van zelfstandig en veilig wonen te zijn. Een mooi evenwicht tussen privacy enerzijds en sociale interactie anderzijds! De assistentiewoningen van Elysia Park zijn dan ook volwaardige appartementen met 1 of 2 slaapkamers en een groot terras (tussen ca. 60 en 98 m²). Ook het feit dat een stijlvol en gezellig Grand Café deel zal uitmaken van de residentie is een verklaring voor het succes. Je zal er kunnen genieten van een heerlijke warme maaltijd of gewoon een pintje, glaasje wijn of koffietje, al dan niet in gezelschap van andere bewoners, familie of vrienden. Een fantastische oplossing voor 65+’ers die niet zo graag alleen zijn, maar toch zelfstandig willen wonen.

  Wonen in de bomen

  Ook van de 3de fase, sinds februari in verkoop, werden de laatste weken heel wat appartementen verkocht. Deze derde fase bestaat uit ruime en unieke appartementen met rechtstreeks zicht op het park van Hof ter Linden en zelfs met uitkijk op Fort 5. Meer dan 50% van deze appartementen vond reeds een nieuwe eigenaar.

  Investeren in vastgoed blijft hot topic

  Elysia Park kijkt de toekomst dan ook rooskleurig tegemoet, want naast eigenaars-bewoners zijn ook heel wat investeerders op zoek naar een opportuniteit.

  De verhoogde interesse toont aan dat – door de huidige ontwikkelingen op de beurs in combinatie met de aanhoudende extra lage rente – investeren in vastgoed weer een hot topic is geworden. Elysia Park heeft dan ook alle troeven in handen. Het is ideaal gelegen in Edegem, langs de Prins Boudewijnlaan, vlak bij het openbaar vervoer en verschillende invalswegen richting Antwerpen, Brussel, Gent.

  De vraag naar vooral 1- en 2slaapkamerappartementen is dan ook opvallend gestegen.
  Ook investeren in een erkende assistentiewoning is zeker te overwegen, niet alleen gezien de grote vraag in Edegem en omstreken, maar ook omdat je hier kan genieten van een verlaagd btw-tarief van 12% (i.p.v. 21%) en vrijstelling van onroerende voorheffing.

  Duiding

  Vlak bij het centrum van Edegem, met uitzicht op het unieke domein Park ter Linden en het historische Fort 5, ontwikkelen Alides en Cornerstones samen Elysia Park, een hedendaags woonproject in een residentiële parkomgeving.

  Het gerenommeerde Polo-architects uit Antwerpen werkte samen met de landschapsarchitecten van Avantgarden aan het project. Er werden vier woonclusters ontworpen, ingebed in een privatieve parktuin van 90 hectare met vijvers en verschillende fiets- en wandelpaden. Het complex ligt aan de Prins Boudewijnlaan vanwaar bewoners gemakkelijk met het openbaar vervoer in Antwerpen, Mechelen of Lier geraken. Ook met de wagen gaat het vlot om via de E19 en de A12 in de Gouden Driehoek tussen Gent, Brussel en Antwerpen te geraken. Vlakbij zijn er scholen, winkels, restaurants en medische en openbare diensten en mogelijkheden tot sporten. De appartementen beschikken over een of meerdere terrassen. De brede raampartijen bieden een weids zicht op de binnentuin, de parktuin en het Park ter Linden. Ondergronds zijn voor elk appartement een parkeerplaats en een berging voorzien.

  In totaliteit komen er op de site 390 woonentiteiten, verspreid over verschillende woonvormen en functies waarbij er gestreefd wordt naar een intergenerationele mix: van jonge starters op zoek naar een modern appartement over mensen die een ruim villa-appartement wensen tot senioren die een assistentiewoning met diensten nodig hebben. Op deze toplocatie voorzien wij voor eenieder een hoogkwalitatieve woning.

  Meer info op www.ElysiaPark.be of via 03 432 04 04

  Geen posts om weer te geven

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here