Een nieuwe start!

  0
  Een nieuwe start!

  AARTSELAAR – Ruim 40 jaar na opening is er bij Optiek Van Avondt een ware transformatie gebeurd! Optiek Van Avondt zal vanaf 25 augustus door het leven gaan als Mr. Boo! Onze redactie laat zaakvoerders Kevin Beck en Marjan Brughmans aan het woord.

  Al meerdere jaren hadden wij graag onze zaak gemoderniseerd, zegt Kevin, maar deze verbouwingen werden steeds tegen gehouden waardoor wij onze droom moesten uitstellen. In afwachting van onze verbouwingen hier hebben wij ons concept reeds in Brasschaat gelanceerd waar nu reeds drie jaar het concept Mr. Boo op volle toeren draait.

  Onze droom om onze stempel op optiek te drukken wordt nu gerealiseerd na het lange wachten, zegt Marjan. Nu zal niet enkel onze zaak in Brasschaat een parel zijn, maar beide zaken. Met een stevige uitbreiding in oppervlakte, maar ook in collecties en meetapparatuur kunnen klanten bij ons terecht voor een kwaliteit die weinigen kunnen evenaren.

  We kiezen resoluut voor kwaliteit in alles! Van de materialen waaruit onze zaak is opgebouwd, onze collecties, onze glasleverancier en onze medewerkers. zegt Kevin trots.

  Zoals heel Aartselaar en omstreken wel gemerkt heeft hebben we een tijd in een pop up pand gezeten en een stevige uitverkoop gedaan. Dit allemaal om plaats te kunnen maken voor nieuwe collecties. Een uitgelezen selectie waar ieder zijn ding in kan vinden. Van fijne lichtgewicht titanium tot hoge kwaliteit acetaat maar ook monturen uit buffelhoorn kan je bij ons vinden. Dit alles van de beste en meest exclusieve collecties!

  Op de vraag wat Mr. Boo zo anders maakt dan andere optiekzaken geven beide zaakvoerders ons een duidelijk antwoord. Er wordt niet enkel gekozen voor mooie collecties, maar we kiezen ook voor kwaliteit bij onze glasleverancier. Door de investeringen die we hebben gedaan kunnen wij glazen aanbieden die niet enkel een subliem maatwerk garanderen, maar die ook je nachtzicht corrigeren. De fouten in het nachtzicht van onze klanten worden aangepakt, visueel krijg je steeds de mooist afgewerkte glazen en de beste contrasten. Bovenop is er van gewenning door het maatwerk eigenlijk geen sprake meer. Onze glazen worden volledig op maat gemaakt en dat merk je zodra je je bril opzet.

  Ook ons team verdient zeker en vast een bloemetje voor al het harde werk voor en achter de schermen. Zonder hen konden we dit allemaal niet gerealiseerd hebben en zouden we ook al niet twee jaar op rij de klantvriendelijkste opticien van België geworden zijn!

  Mr. Boo Aartselaar opent op 25 augustus opnieuw de deuren!

  Geen posts om weer te geven

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here