Vierde editie E!-Trail loodst je door verrassende locaties

0

EDEGEM – Na drie succesvolle edities organiseert atletiekclub ABES in nauwe samenwerking met de gemeente Edegem op 16 juni een nieuwe editie van de E!-Trail. “Deelnemers kunnen een aantrekkelijk én avontuurlijk loopparcours doorheen Edegemse gebouwen, parken en straten afleggen”, vertelt een enthousiaste schepen voor sport Koen Michiels. “Dit jaar is er voor het eerst –naast het 10 kilometerparcours – ook een route van 5 kilometer.”

“De E!-Trail is een recreatieve loopronde zonder competitie. Er is geen winnaar, geen klassement, geen tijdsregistratie en er zijn geen prijzen”, gaat burgemeester Koen Metsu verder. “Voor de gelegenheid zetten weer heel wat Edegemse gebouwen hun deuren open. Fitopia en microbrouwerij de Hoogmis mogen een flitsend bezoek van onze lopers verwachten, net als ons voormalige gemeentemagazijn, de brandweerkazerne, sporthal Den Willecom, de muziekacademie en gemeenteschool Andreas Vesalius.”

“Andere verrassende adressen zijn KTA Da Vinci, loodgieterij Verwimp, Sumitomo Drive Technologies − Hansen Industrial Transmissions, keurslager Vercammen en brasserie ’t Forum”, gaat schepen Michiels verder. “Het is fijn dat ons evenement vanuit zoveel hoeken enthousiast onthaald wordt. De start en aankomst organiseren we dit jaar in de thuisbasis van ABES, het Vic Coveliersstadion in de Jan Verbertlei waar voldoende fietsenstalling en parkeerplaats is.”

De E!-Trail garandeert je een vrolijke, avontuurlijke en vooral gezellige loop op plaatsen waar je tijdens je gewone looptrainingen waarschijnlijk niet komt. Profiteer dus zeker van de gelegenheid om op een gezonde en sportieve manier wat nieuws te ontdekken. Ook supporters zijn natuurlijk hartelijk welkom. Iets drinken kan in de kantine van ABES.

Inschrijven voor de E!-Trail kan tussen 11 maart 2019 en 10 juni 2019 via http://www.abes-edegem.be/etrail of nadien ter plaatse.

Inschrijven kost 5 euro. Betalen kan op rekeningnummer BE02 0682 4867 0540. Zet in de mededeling “E!-Trail 5 / 10 km + naam atleet”.

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here