Dubbel feest bij HairLook

  0

  Binnenkort is het groot feest aan de Molenlei. Kapsalon HairLook wordt namelijk een kwarteeuw oud. 25 kaarsjes mogen er uitgeblazen worden en dat is niet alles. Dit jaar wordt het kleine broertje van het kapsalon, het salon voor beauty & nails van HairLook, 5 jaar. Proficiat!

  25 jaar HairLook

  Dirk Billen droomde als kind al van zijn eigen kapsalon. Na een kappersopleiding en ervaring bij verschillende bekende kapsalons wist hij die droom al snel waar te maken. “Op 1 maart 1994 zag HairLook het levenslicht”, vertelt Dirk. Indertijd startten Dirk en één ervaren collega, maar de zaken gingen goed en al snel was er versterking nodig.

  In 2012 verhuisde HairLook naar een nieuwe locatie. Je vindt de zaak sindsdien tegenover het Koninklijk Atheneum. “Het kapsalon is groter, ruimer en lichter. We kijken dan ook met trots terug op de evolutie die we doorgemaakt hebben. We staan al 25 jaar voor ervaring en kwaliteit”, aldus Dirk.

  Kwaliteitsgarantie

  “Wij zijn een officiële KEUNE-kapper”, legt Dirk uit. “Dat wil zeggen dat onze medewerkers Priscilla, Natasja en ik professioneel werden opgeleid en voortdurend worden bijgeschoold met de erkende opleidingen bij KEUNE. Zo mag je er zeker van zijn dat je bij ons steeds terecht kan voor de laatste trends en technieken.”

  “Onze klanten worden begeleid bij al hun keuzes zowel wat betreft kleur als kapsel. We willen hen geruststellen en tijd voor een leuke babbel en een drankje is er ook altijd”, lacht Dirk.

  Een compleet plaatje

  Op 1 maart 2014 startte HairLook met een beauty & nailstudio uitgebaat door Demi Billen, de dochter van Dirk. Zo werd het concept hair, beauty & nails van HairLook geboren.

  “Nu heeft ons salon alles wat een mens maar kan wensen. Van een relaxerende gelaatsverzorging tot mooi gelakte nagels, bij Demi vind je het allemaal”, zegt Dirk. Vader en dochter werken trouwens af en toe ook samen, bijvoorbeeld voor huwelijken. “Een trouwkapsel samen met mooie make-up en mooie nagels, allemaal onder één dak, op de belangrijkste dag van je leven. Geweldig toch?”, zegt Dirk terecht trots.

  Gelukkige verjaardag(en)

  Maart 2019 wordt een bijzondere maand bij HairLook en klanten zullen er extra verwend worden. Je mag dan rekenen op een glaasje cava, een versnapering en een leuk cadeautje.

  “Het is een bijzondere verjaardag”, mijmert Dirk. “Op 25 jaar tijd hebben we generaties zien passeren en mensen zien veranderen. Opa’s, oma’s, kinderen en kleinkinderen komen bij ons. Bedienden, bedrijfsleiders en burgemeesters – iedereen kan ons werk appreciëren. In de toekomst willen we nog meer evolueren om onze service zo goed mogelijk uit te voeren. Bij ons komen de mensen thuis!”

  Breng deze advertentie mee en geniet tot 31 maart 2019 van 25% korting op alle KEUNE- en schoonheidsproducten.

  HairLook, Molenlei 293, 2650 Edegem, 03 449 13 22, www.hairlook.be

  Geen posts om weer te geven

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Please enter your comment!
  Please enter your name here