Uitnodigingen voor huwelijk of jubileum

Eerst en vooral willen wij jullie veel succes wensen met de belangrijke stap die jullie binnenkort gaan zetten! Jubilarissen hebben samen al een hele weg afgelegd en daarom: van ganser harte een dikke proficiat met jullie jubileum. Jullie kunnen bij ons terecht voor een zeer uitgebreide collectie van uitnodigingen. Het betreft een set van een zevental catalogi van diverse leveranciers.

Wie zijn of haar genodigden op een stijlvolle manier wil uitnodigen, is bij Mensen zijn Media aan het juiste adres! Onze goed opgeleide, creatieve en vriendelijke grafisch ontwerpsters doen er alles aan om van je kaart een origineel kunstwerkje te maken. Zij beschikken over de meest recente software en computers en zijn dus tot de tanden gewapend en om je genodigden te laten voelen dat je hen respecteert en werkelijk wil betrekken bij de mijlpaal in je leven die je wil aankondigen. Een mooi, origineel en creatief ontwerp en verzorgd drukwerk vormen de basis voor een geslaagde viering van iedere gelegenheid.

Wat onze faire-parts betreft werken wij reeds geruime tijd samen met:uitnodigingen voor huwelijk of jubileum

De catalogi van al deze leveranciers kunnen jullie telefonisch of op ons bureel reserveren. Indien jullie in deze uitgebreide collectie toch de geschikte kaart niet vinden dan helpen we jullie graag verder met een origineel eigen ontwerp.

Hoeveel kosten onze uitnodigingen?

Enerzijds is er de prijs van de kaarten die je uiteraard dient te vermenigvuldigen met het aantal gewenste kaarten. Jullie kunnen de prijzen van de uitnodigingen terugvinden in de catalogi. Bijpassende enveloppen zijn meestal in de prijs inbegrepen.

Anderzijds zijn er de kosten voor de bedrukking van de kaarten. Hierover geven wij jullie graag meer uitleg op ons kantoor.

Hoe kunnen we onze uitnodigingen bestellen?

Gelieve voor de bestelling van jullie uitnodigingen deze bestelbon zo volledig mogelijk in te vullen. Onderaan de bon kies je voor de optie prijsvraag of bestelling. Of kom gewoon langs op ons kantoor en we helpen je daar graag verder.

Zodra wij jullie bestelling hebben ontvangen, contacteren wij onze leverancier. Enkele dagen later worden de kaarten en enveloppen bij ons geleverd. Wij laten jullie onmiddellijk weten wanneer de enveloppen er zijn, zodat je de adressen al kan schrijven of kleven.

Na ontvangst van de tekst van jullie huwelijkskaart bezorgen wij jullie een proefdruk ter controle.

Wij wensen je alvast van harte proficiat …! Ook met de keuze voor Mensen zijn Media voor je ontwerp en/of het drukken van je uitnodigingen.