Nieuwjaarskaarten bestellen?

Op het einde van een werkjaar sta je best even stil bij de mensen die jouw bedrijf het afgelopen jaar mee hebben vooruit geholpen. Klanten, leveranciers, werknemers, … Met verzorgde nieuwjaarskaarten laat je hen weten dat je hun inbreng respecteert en dat je ook het komende jaar met hen verder wenst samen te werken.

Je kunt bij ons terecht voor een zeer uitgebreide collectie prachtige nieuwjaarskaarten. Daarvoor werken we reeds geruime tijd samen met:nieuwjaarskaarten

De catalogi van al deze leveranciers kan je telefonisch of op ons bureel reserveren.
Indien je in deze uitgebreide collectie toch geen geschikte kaart vindt dan helpen we jou graag verder met een origineel eigen ontwerp.

Onze goed opgeleide, creatieve en vriendelijke grafisch ontwerpsters doen er alles aan om van je kaart een origineel kunstwerkje te maken. Hiervoor beschikken zij over de meest recente software en computers. Wij beschikken over een aparte collectie nieuwjaarskaarten voor particulieren! Vraag er naar op ons kantoor.

Hoeveel kosten mijn nieuwjaarskaarten?

Enerzijds is er de prijs van de kaarten die je uiteraard dient te vermenigvuldigen met het gewenste aantal. Je vindt de prijzen van de nieuwjaarskaarten in de catalogi. Bijpassende enveloppen zijn meestal in de prijs inbegrepen. Anderzijds zijn er de kosten voor de bedrukking van de kaarten. Hierover geven wij je graag meer uitleg op ons kantoor.

Hoe kan ik mijn nieuwjaarskaarten bestellen?

Gelieve voor de bestelling van je nieuwjaarskaarten deze bestelbon zo volledig mogelijk in te vullen. Onderaan de bon kies je voor de optie prijsvraag of bestelling. Of kom gewoon even langs op ons kantoor en daar helpen we jou graag verder.

Zodra wij je bestelling hebben ontvangen, contacteren we onze leverancier. Enkele dagen later worden de kaarten en enveloppen bij ons geleverd. Wij laten je onmiddellijk weten wanneer de enveloppen er zijn, zodat je ze reeds van een adres kan voorzien.

Na ontvangst van de tekst van je nieuwjaarskaart bezorgen wij je een proefdruk.