Geboortekaartjes bestellen?

Om deze unieke gebeurtenis mee te delen aan je familie en vrienden, kunnen jullie bij ons terecht voor een zeer uitgebreide collectie van geboortekaartjes.

Hip hip hoera! De ooievaar is er bijna ... Wij voorzien jullie graag van mooie geboortekaartjes!

Wat onze geboortekaartjes betreft, werken wij reeds geruime tijd samen met:

De catalogi van al deze leveranciers kan je telefonisch of op ons bureel reserveren.
Indien jullie in deze uitgebreide collectie toch de geschikte keuze niet vinden dan helpen wij jullie graag verder met een eigen, uniek ontwerp.

Wat kosten mijn geboortekaartjes?

De kostprijs van jullie geboortekaartjes bestaat uit twee delen.

Enerzijds is er de prijs van de kaartjes die je uiteraard dient te vermenigvuldigen met het aantal kaartjes dat jullie wensen. Jullie kunnen de prijzen van de geboortekaartjes terugvinden in de catalogi. Bijpassende enveloppen zijn meestal in de prijs inbegrepen.

Anderzijds zijn er de kosten voor de bedrukking van de kaarten. Hierover geven wij je graag meer uitleg op ons kantoor.

Hoe kan ik mijn geboortekaartjes bestellen?

Gelieve voor de bestelling van jullie geboortekaartjes deze bestelbon zo volledig mogelijk in te vullen. Onderaan de bon kiezen jullie voor de optie prijsvraag of bestelling. Of kom gewoon even langs op ons kantoor en daar helpen we jullie graag verder.

Zodra wij jullie bestelling hebben ontvangen, contacteren wij onze leverancier. Enkele dagen later worden de kaarten en enveloppen bij ons geleverd. Wij laten jullie onmiddellijk weten wanneer de enveloppen er zijn.

Na ontvangst van de tekst van jullie geboortekaart maken we een proefdruk.

Op het moment van de geboorte neemt papa telefonisch contact met ons op om de nodige aanpassingen te doen. De geboortekaarten gaan vervolgens onmiddellijk in druk. Dit wil zeggen dat de kaarten nog dezelfde dag of de volgende werkdag (in de voormiddag) worden geleverd.

We wensen jullie alvast proficiat met de komende geboorte van jullie baby en duimen voor een probleemloze bevalling!