De zomer van het Witte Paard

0

Traditiegetrouw is het in het Witte Paard weer tijd voor de zomerrevue. Blankenberge maakt zich op voor een spiksplinternieuwe revueshow. Gevarieerde en tijdloze livemuziek, een flinke dosis humor, het Witte Paard Showballet en internationale acrobatische acts – dat is het menu van 11 juli tot en met 3 september. De legendarische revuetempel is intern weer wat aangepast en het led-scherm van verleden jaar zal opnieuw zijn dienst doen.

Naast de gekende Vlaamse namen die oudgedienden zijn in Blankenberge, zoals Nele Goossens, Patrick Onzia, Daisy Thys en Sandrine, zijn dit jaar ook enkele internationale kleppers van de partij. Zo is er de Franse groep Ottawan, die in 1980 een nummer 1-hit scoorde met “D.I.S.C.O.” en ook hun plaat “Hands Up (Give me your Heart)” klinkt iedereen ongetwijfeld bekend in de oren. Ook Vladimir Georgievsky zakt af naar de kust. Hij werd wereldberoemd met zijn trampoline-act tijdens zijn deelname aan “Britain’s Got Talent”. Samen met Duo Farello, Duo royal en de acrobatische dansers Indra en Alexandra, zorgt hij ongetwijfeld voor spanning, sensatie en verwondering.
Dimitri Verhoeven, Steve Ryckier en Nathalie De Bruyn vervolledigen de affiche. De regie is in handen van Jos Dom en ambiance is gegarandeerd met de Witte Paard Showband onder leiding van Patrick Desmedt.

Voor het eerst blijft het Witte Paard ook na de zomer open. In september staat de gloednieuwe show “Good Vibrations” op het programma. Later volgen nog unieke dinershows.

Alle info op de nieuwe website: www.witte-paard.be

Gust Charrin

Lees ook:

Radio Tennessee … In Da Capo Hove!

Greenwood: Peter Green’s Fleetwood Mac

 

 

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here