Comedy met William Boeva en Peter Hens op Bar Zomer in Aartselaar

0
Comedy met William Boeva en Peter Hens op Bar Zomer in Aartselaar cover

Zon, vakantie… kortom zomer en tijd om te genieten! William Boeva brengt je met zijn comedy show zo vakantiemodus. Kom aanstaande vrijdag 15/7 naar de heerlijk humoristische voorstelling onder de avondzon bij Bar Zomer. Vooraf zorgt comedian Peter Hens voor een komische opwarmer.

Met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant is William Boeva de grappigste dwerg der Lage Landen. Gewapend met een mond groter dan zijn gestalte, een kunstheup en een handvol grappen trekt hij in 2009 richting comedycafé The Joker in Antwerpen, om er keihard op zijn bakkes te gaan.

Maar William had van het podium geproefd en zette door. Al snel volgen een reeks beginnerawards in het comedycircuit. En kijk, ondertussen is William 32 en voelt hij aan alles dat hij nu zijn leven echt in handen moet nemen, want het is nog niet te laat! Denkt hij.

MC Peter Hens warmt het publiek op

Vooraf geeft Peter Hens het beste van zichzelf. De stand up comedian, onder andere bekend van Belgium's Got Talent, bracht begin 2020 met ‘Rookie Comedy’ in CC Aartselaar een voorstelling op maat van tieners en hun ouders. Met zijn hilarische scènes, afgewisseld met grappige liedjes, schuilt er volgens sommigen zelfs een stukje Urbanus in hem.

Bar Zomer: zomerbar dichtbij het dorpscentrum en natuurgebied De Reukens

Bar Zomer heeft een nieuwe locatie: het Oeyvaersbosch. De nieuwe stek heeft heel wat troeven: ruim, vlot bereikbaar en toch midden in het groen. Iedereen kan er terecht voor een drankje en zelfgemaakte pizza’s. Verder is er elke dag wel iets te beleven. Denk maar aan een DJ die zomerse muziek brengt, een goochelshow, een familiedag met kinderanimatie… Alle info over de openingsuren en de activiteiten vind je op de facebookpagina van Bar Zomer.

De weersvoorspellingen zien er alvast goed uit. Met een aangenaam weertje, lekkere drankjes en deze toppers op het programma belooft het alvast een gezellige vrijdagavond te worden. Heb je zin om nog eens goed te lachen? Bestel je tickets via de webshop of bel 03 877 28 75.

Praktisch

  • Wanneer: Vrijdag 15 juli om 20.30 uur
  • Waar: Bar Zomer, Oeyvaersbosch, Aartselaar
  • Entree: 10 euro, -26-jarigen betalen 5 euro
  • Tickets reserveren via de webshop of 03 877 28 75

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here