In onze regio vind je twee vestigingen van Bosch Car Service: Garage Janssens in Vremde en Garage V.D.M. in Mortsel. In beide garages staan eerlijkheid, degelijkheid en een persoonlijke service centraal. Maakte je nog geen kennis met Bosch Car Service? Dan lees je hier waarom je dat wél zou moeten doen!

Degelijk

Zowel Garage Janssens als Garage V.D.M. zijn gevestigde waarden. Garage V.D.M. bestaat al sinds 1989 en Garage Janssens werd al 75 jaar geleden opgericht door de grootvader van huidig zaakvoerder Guy Janssens. De oprichters hebben indertijd zeer bewust gekozen voor Bosch en staan nog steeds helemaal achter die beslissing. Werken met Bosch heeft dan ook een hele reeks voordelen.

Eerst en vooral is dat natuurlijk de kwaliteit van het merk. Bosch Car Service is een onestopshop voor alle advies, herstellingen en onderhoud en met Boschonderdelen ben je zeker van een duurzame oplossing. “Bosch is zelf trouwens een belangrijke leverancier van elektronica in de auto”, voegt Guy van Garage Janssens eraan toe. “Wij worden rechtstreeks bij Bosch opgeleid en dat geeft ons weer een streepje voor wat betreft kennis over de wagens van onze klanten.”

Bosch Car Service doet onderhoud van alle automerken. Garage Janssens is trouwens een van de weinige onafhankelijke Lotusspecialisten in België. Toch zijn Garages Janssens en V.D.M. verder onafhankelijk, wat veel vrijheid geeft en de kwaliteit alleen maar ten goede komt. Bovendien behoud je je fabrieksgarantie bij je eigen automerk als je je wagen in onderhoud stuurt bij Bosch Car Service – een belangrijk voordeel!

Persoonlijk en eerlijk

Als kleine, onafhankelijke bedrijven gaan Garage Janssens en Garage V.D.M. resoluut voor een persoonlijke service. “Onze klanten krijgen telkens de mogelijkheid om te spreken met de mecanicien die aan hun wagen werkt”, legt Guy uit. Zo zijn we zeker dat iedereen helemaal op de hoogte is van de uit te voeren of de uitgevoerde werken, en zorgen we ervoor dat onze klanten niet zomaar een nummertje zijn.”

“Heel belangrijk vinden wijzelf dat we – uiteraard – die werken uitvoeren die nodig zijn voor het optimale functioneren van de wagens van onze klanten, maar ook niet meer dan dat”, zegt Maryleen van Garage V.D.M. “We leveren natuurlijk kwaliteit, maar maken nooit onnodige kosten. Dat is de enige eerlijke manier van werken, vinden wij.” Een hele geruststelling!

Beide garages mogen dan ook een hele resem tevreden en steeds terugkerende autobezitters tot hun cliënteel rekenen. Een beter bewijs van de kwaliteitsvolle service is er niet! Of alle Bosch Car Servicebedrijven even sympathiek en vriendelijk vertegenwoordigd worden als die van Vremde en Mortsel, is een vraag die we moeilijk kunnen beantwoorden. Wat wel vaststaat, is dat je bij Garages V.D.M. en Janssens alvast met kennis van zaken én met de glimlach wordt geholpen!

Garage Janssens – Reigersmolenstraat 31 – 2531 Vremde

03 455 25 29 – info@garagejanssens.bejanssens.boschcarservice.be

Garage V.D.M. – Liersesteenweg 266 – 2640 Mortsel

03 454 10 44 – garagevdm@skynet.bevdm.boschcarservice.be

Je vindt de gegevens van beide garages ook telkens in ‘t Periodiekske, in de rubriek “Vakmensen in jouw regio”!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here