Bo Club Interiors … wonen is leven!

0

Steeds meer studies tonen aan dat onze leefomgeving een sterke impact heeft op ons welbevinden. Het is dan ook van groot belang dat huizen en appartementen deskundig worden ingericht met veel oog voor de persoonlijkheid, de levensstijl en de wensen van de bewoners. Dolores Jiménez is een gepassioneerde interieurvormgever die houdt van een unieke persoonlijke aanpak. Ze is reeds 30 jaar actief als projectmanager in zowel de bouw- als decoratiewereld en schakelt haar ervaring en expertise graag in om mensen een goed gevoel te bezorgen door een ideale inrichting van hun interieur.

Een combinatie van passie, expertise en ervaring

“Ik werkte 23 jaar lang als zelfstandig coördinator-aannemer en specialiseerde me in de inrichting en verbouwing van o.a. bankfilialen. Ik heb een 75-tal banken ingericht over heel België, alsook kleine kmo’s. Daarnaast verzorgde ik het design van tal van privéwoningen, villa’s en appartementen. Vijf jaar geleden ging ik in op een aanbod om in Luxemburg te gaan werken als makelaar/bouwpromotor en deed daar veel ervaring op, die me nu zeer goed van pas komt. Daar groeide ook het idee om modelappartementen/woningen in te richten in samenwerking met bouwpromotoren en/of makelaars. Omdat ik mijn partner, mijn huisdieren en ook mijn vrienden miste, kwam ik terug naar Boechout. Het ontwerpen en inrichten van woningen is en blijft nog steeds mijn passie en ik ben zeer gelukkig dat ik hiervan mijn beroep heb gemaakt”, vertelt Dolores enthousiast.

Na een kleine tussenstop van 1,5 jaar voelde Dolores haar passie opnieuw enorm kriebelen en besloot ze om de draad weer op te pikken. Op basis van haar ervaring en expertise koos Dolores weloverwogen voor een betrouwbare en sterke partner met een zeer gevarieerd aanbod. “Ik wil in de toekomst voor een zeer divers publiek werken. Daarom heb ik lang gezocht naar een betrouwbare leverancier die zowel strak en modern design, hedendaagse als landelijke stijlen aanbiedt. Mensen een gepast interieur garanderen dat rekening houdt met hun beschikbare budget is een uitdaging die ik graag aanga. Nog belangrijker dan de prijs zelf is de prijs/kwaliteitverhouding. Mensen moeten waarde krijgen voor hun geld en die waarde vond ik bij T&T Design. Een volledig interieur ontwerpen, met of zonder het behoud van bestaande stukken, vertaald in een duidelijk plan met het juiste prijskaartje is voor mij essentieel. De mensen moeten vooraf weten waaraan ze toe zijn. Vandaar dat wij ook financieel een interessante partner kunnen zijn. Iedereen heeft recht op een mooi interieur, als onderdeel van een harmonieus leven”, zegt Dolores zelfverzekerd.

Een unieke persoonlijke aanpak met aandacht voor harmonie

Dolores onderscheidt zich met Bo Club Interiors vooral door de persoonlijke aanpak. Zo bezoekt ze haar klanten zelf en maakt ze altijd een afspraak met de klant in de respectievelijke showroom. Aan de hand van concrete opstellingen vertaalt ze de wensen van de klant naar hun eigen leefwereld en woning. De wensen en verlangens van de klant zijn het uitgangspunt voor de keuze van zijn of haar interieur en die keuze gebeurt voortdurend in nauw overleg met de klant zelf. “Kleuren, voorwerpen en indeling zijn belangrijk om tot rust te kunnen komen. In deze hectische tijden zijn mensen enorm gebaat bij een omgeving die hen rust geeft. Om die harmonie te bekomen, passen wij de regels van een realistische feng shui toe. Dat leidt tot gelukkigere mensen die op hun beurt bijdragen tot een betere samenleving.

De toekomst ligt open

In de toekomst wil Dolores haar passie en expertise inzetten om de levenskwaliteit van zoveel mogelijk mensen te optimaliseren, door een deskundig ontworpen interieur dat hen harmonie garandeert. Een leefomgeving die is ingericht op maat van de klant als individu, garandeert deze rust en harmonie. Dolores wil haar concept van Bo Club Interiors de komende jaren ook introduceren bij diverse partners op het gebied van ‘wonen’. Wanneer steeds meer makelaars en bouwpromotoren deze meerwaarde zullen aanbieden, kan Bo Club Interiors een droom realiseren, met name mee ‘bouwen’ aan een wereld die minder gejaagd is en minder stress voortbrengt.

Openhuizendag

Wie kennis wil maken met de unieke persoonlijke aanpak van Bo Club Interiors, is welkom op de openhuizendag. Op zaterdag 20 juli en op zaterdag 17 augustus verwelkomt Dolores u graag telkens van 14 tot 18 uur in haar modelappartement in Boechout aan de Binnensteenweg 216a.

Inschrijven is noodzakelijk en kan via www.bo-clubinteriors.eu, info@bo-clubinteriors.eu of via sms naar 0492 08 23 24. Opgelet, door de persoonlijke aanpak zijn de plaatsen beperkt.

Fik Verbiest – Mensen zijn Media – Foto’s: © Wilfried Deferme

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here