Blauwe Regen Tennisschool

0

Na enkele jaren hard werken aan de realisatie van het prachtige zalencomplex, kan en wil Blauwe Regen weer tijd en energie investeren in het sportieve luik van zijn missie, namelijk bewegen. Het management kiest voortaan voor een eigen ‘Blauwe Regen Tennisschool’.

Tennis behoort nu eenmaal tot het DNA van dit bloeiende sportcomplex en de ervaren eigenaars gingen hiervoor een veelbelovende samenwerking aan met niemand minder dan A-trainer Nick Van Domburg. Nick is een gediplomeerde trainer en tevens docent aan de Vlaamse Tennisschool.

Het spreekt voor zich dat Nick garant zal staan voor kwaliteitsvolle lessen, die educatief onderbouwd zijn volgens de methodiek van Tennis Vlaanderen. Daarnaast wil men bij Blauwe Regen nauwlettend oog houden voor de totaalbeleving van iedere klant. Zo kiest men er bewust voor om alle niveaus en leeftijden, zowel met recreatieve als competitieve intenties, te begeleiden. Iedereen is welkom en kan kiezen tussen een intensieve individuele coaching, groepslessen of een combinatie van beide. Men biedt eveneens Start to Tennis aan: 5 weken 1,5 uur les voor een zeer democratische prijs. Daarenboven voorziet Blauwe Regen elke schoolvakantie tenniskampen.

Naast het gloednieuwe eventcentrum met feestzalen en vergaderruimtes kan Blauwe Regen ook uitpakken met een perfecte tennisaccommodatie. Met 8 outdoor- en 6 indoorterreinen, kunnen alle lessen gegarandeerd gedurende het hele jaar doorgaan. De mooi gerenoveerde bistro en de duidelijke visie van het management staan garant voor een toffe sfeer en … huiselijke gezelligheid.

Daarnaast is en blijft Blauwe Regen in de regio een heel gerenommeerde tennisclub, die door Tennis Vlaanderen gewaardeerd werd met verschillende kwaliteitslabels.

Dit alles, samen met de duidelijke visie om mensen te inspireren en te motiveren tot een stralende manier van leven, vormt de ideale voedingsbodem voor een succesvolle uitbouw van ‘Blauwe Regen Tennisschool’. We wensen Nick veel succes toe en twijfelen er niet aan dat hij zijn steentje zal bijdragen tot een gelukkiger en gezonder leven van heel wat mensen, door hen te laten bewegen, ontwikkelen, ontmoeten, ontspannen en genieten. Jij komt toch ook?

Meer weten? Kijk op www.blauwe-regen.be/tennisschool

Foto: © Filip Spoelders

Meer lezen? Het ‘Regent Blauw’ in Mortsel

Geen posts om weer te geven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here