Plaats een zoekertje

Je zoekertje wordt pas gepubliceerd nadat wij het te betalen bedrag hebben ontvangen op onze rekening met nummer BE12 4074 0677 0192.

Hou er rekening mee dat de uitgaven op donderdag voor de verschijningsdatum worden afgesloten. Alleen de zoekers die op dat moment effectief zijn betaald, worden in ’t Periodiekske en/of De Passant opgenomen.

Na het verzenden van je zoeker, ontvang je een bevestiging per e-mail. Ontvang je geen bevestiging, neem dan telefonisch contact met ons op.

Geef hier uw zoeker in en regel de betaling via overschrijving
Het tarief van uw zoekertje wordt bepaald door het aantal gebruikte lijnen (41 karakters per lijn). Gelieve enkel een hoofdletter te gebruiken bij het begin van een zin, en geen regels open te laten.
€ 10,00
€ 12,50
€ 15,00
€ 17,50
€ 20,00
0 lijnen - € 0
Voor slechts 3 euro meer wordt uw zoeker in een witte kader geplaatst:
Voor slechts 20 euro meer ontvangt u een factuur:
Uw zoekertje kan gepubliceerd worden onder verschillende rubrieken. Maak uw keuze:
Gelieve hier de verschijningsdatum/data op te geven waarop wij uw zoekertje dienen te publiceren. (voor meerdere data gebruikt u de Ctrl- of Shift-toets) *
Indien nodig kunnen wij u contacteren via e-mail: *
Indien nodig kunnen wij u contacteren via telefoon: *
Uw factuatiegegevens:
Beveiligingscode (hoeveel is 1323 min 3):

Graag nog een zoeker plaatsen op de valreep? Hier kan u een zoekertjesbon downloaden om in te vullen. Indien u de ingevulde bon op tijd binnen brengt en meteen betaalt, wordt uw zoeker misschien nog gepubliceerd.

PS: U kan bij ons ook steeds terecht voor al uw handels- en publicitair drukwerk zoals naamkaarten, briefhoofden, enveloppen, flyers, affiches, etc. Ga daarvoor naar ons drukwerk.