Adverteren in ’t Periodiekske & De Passant

Waarom adverteren bij Mensen zijn Media?

‘t Periodiekske en De Passant zijn verzorgde full colour magazines en genereren hun inkomsten uit de samenwerking met verstandige adverteerders. Iedere uitgave staat garant voor een zeer gevarieerd lezersaanbod. Met opvallende gele brievenbusstickers geven steeds meer lezers aan dat ze geen reclame willen, maar wél ‘t Periodiekske of De Passant, een mooi bewijs van de impact van beide magazines. Adverteren in ‘t Periodiekske of De Passant is dus een verstandige en verantwoorde investering.

‘t Periodiekske wordt iedere 2 weken GRATIS verdeeld in Mortsel, Edegem, Hove, Boechout, Vremde, Kontich en Lint; De Passant wordt ook iedere 14 dagen GRATIS verdeeld in Aartselaar, Berchem, Wilrijk en Hoboken. Samen bereiken ze meer dan 80.000 gezinnen! Naast lokaal nieuws, nuttige informatie en de aanbiedingen van handelszaken, overheidsbedrijven en verenigingen, geniet de lezer van maatschappelijk relevante artikels en columns over literatuur, film, culinair erfgoed en spiritualiteit. Ook sport, poëzie en humor komen iedere keer opnieuw aan bod.

De naam Mensen zijn Media is gebaseerd op de overtuiging dat ieder mens het potentieel in zich draagt om een verschil te maken. Mensen zijn de media (mv. van medium) of de middelen waardoor Liefde haar werk doet en waardoor zaken gerealiseerd worden. Meer dan ooit maken bezieling en talent het verschil … Ik ben dankbaar dat ik kan rekenen op een gedreven team en het enthousiasme van heel wat redacteurs.

Naast ’t Periodiekske en De Passant, zorgt ons team iedere dag opnieuw met passie voor creatieve ontwerpen, glasheldere teksten en verzorgd drukwerk (firmakaarten, briefhoofden, enveloppen, bestel- en leveringsbons, presentatiemappen, flyers, affiches, zelfklevers, …).

Onze dochtermaatschappij WinDistributie, ten slotte, verspreidt alle mogelijke ongeadresseerde reclamedrukwerken huis-aan-huis. Stad Antwerpen, Pizza Hut, FloorHouse en vele middenstandszaken zijn al tevreden klanten. Weldra jij ook?

An Adriaenssen en Fik Verbiest

Bezielers van uitgeverij Mensen zijn Media

Adverteren