Adverteer als vakmens

Vermijd fileleed en adverteer voor een billijk tarief!

De ervaring leert ons dat de lezers van ‘t Periodiekske en De Passant die een vakman zoeken, vlugger naar onze magazines grijpen dan naar de Gouden Gids. Om geholpen te worden geven zij namelijk de voorkeur aan een vakman uit eigen streek en zij weten dat ze deze kunnen vinden op de bladzijden vooraan in ‘t Periodiekske en De Passant, in de rubriek “Vakmensen tot uw dienst”.

‘t Periodiekske wordt iedere 14 dagen gratis verdeeld in Mortsel, Edegem, Hove, Boechout, Kontich en Lint en in Borsbeek, Waarloos en Vremde via ophaalpunten. Huis-aan-huisverdeling en ophaalpunten samen genereren een totaal bereik van circa 39.000 gezinnen. De Passant komt uit tijdens de weken dat ‘t Periodiekske er niet is en wordt eveneens gratis verdeeld in Berchem, Wilrijk, Aartselaar en Hoboken. Zo bereikt dit magazine iets meer dan 50.000 gezinnen!
Onderstaande voorbeeldpagina’s geven je een overzicht van de mogelijkheden om te adverteren in onze rubriek “Vakmensen tot uw dienst”. In de tarieven zijn het ontwerpen van je advertentie en alle tussentijdse aanpassingen die je wenst aan te brengen inbegrepen. Je kunt telkens het tarief exclusief 21% btw en 2% bijdrage in de distributietaksen aflezen. Frequentiekorting kan bekomen worden naargelang je engagement.

6 inlassingen (3 maanden)       = 5%
12 inlassingen (6 maanden)     = 10%
22 inlassingen (volledig jaar)   = 20%

FC = full colour
SK = steunkleur
ZW = zwart-wit

Veel respons toegewenst op jouw publiciteit!